28 / 03 / 2024

Milta Turizm satılıyor

Milta Turizm satılıyor

Doğan Holding sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu doğrudan bağlı ortaklığı Milta Turizm'in tamamını 105 milyon dolara Koç Holding'in bağlı ortaklığı Tek Art Kalamış şirketine satmaya karar verdi.

Antalya'da 3 arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılıyor. İşte Antalya Kumluca'daki arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Utopia World Hotel satılıyor!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel satılıyor,  ATG Anex Tourizm Grubuna kiralanması planlanan otel için 4 ay sonra alınan karar doğrultusunda satış süreci başlatıldı.

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Rize Merkez'de bina ve arsası 6,8 milyon TL'ye satılıyor!

Rize Merkez'de yer alan bina ve arsası T.C. Rize sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 6 milyon 855 bin 899,02 TL bedelle satılıyor. 

Yılda 1.4 milyon konut satılıyor, büyümenin neresi sanal?

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. Neresi sanal?" dedi...

Bargylia antik kenti 35 milyon liraya satılıyor!

2 bin 500 yıllık Bargylia antik kenti 35 milyon lira fiyatla satılıyor. 330 dönümlük arazinin hissedarlarından 87 yaşındaki Hüseyin Üçpınar, arsasını satılığa çıkardığını söyledi...

Ukrayna Çernivtsi'deki kaplama fabrikası satılıyor!

Ukrayna Çernivtsi'de 80 dönüm arazide 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan kaplama fabrikası satılıyor

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Milta Turizm satılıyor Haberi

Milta Turizm satılıyor

Doğan Holding sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu doğrudan bağlı ortaklığı Milta Turizm'in tamamını 105 milyon dolara Koç Holding'in bağlı ortaklığı Tek Art Kalamış şirketine satmaya karar verdi. Doğan Holding tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle;



Kap Açıklaması:

Yönetim Kurulumuz'un 25/07/2017 tarihli toplantısında; tamamı ödenmiş 1.300.000 Türk Lirası sermayesinde %100 oranında paya sahip olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Milta Turizm İşletmeleri A.Ş.'nin sermayesini temsil eden ve senede bağlanmış 1.300.000 adet payın (pay senetlerinin), düzenleyici resmi kurumlardan gerekli tüm yasal izinlerin alınması ve Sözleşme'de belirlenen diğer rutin "Kapanış Ön Koşulları"nın gerçekleşmesi şartlarına bağlı olarak tamamının "Kapanış" tarihindeki "net borç" tutarı ile düzeltilmesi koşulu ile nakden ve peşin olarak 105.000.000.-( Yüzbeşmilyon ) Amerikan Doları bedel üzerinden Tek Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri Anonim...