19 / 04 / 2024

Minopolis İstanbul

Minopolis İstanbul

Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce Marmara Forum'da yer alan Minopolis hakkında biraz bilgi verelim. Minopolis İstanbul'a 4 ila 14 yaş arası çocuklar gidebiliyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri!

1 Ekim 2016'da açılacak olan Minopolis sabah 10:00 akşam 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Peki Minopolis bayramda açık mı? İşte Minopolis Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Minopolis Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Pazartesi günü kapalı olan Minopolis Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-14:30 ve 15:30-20:00 saatleri arasında, perşembe günleri ise 13:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Minopolis Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Minopolis'te çocuklar hayalindeki evi çizdi!

Demir İnşaat, Bakırköy Marmara Forum'da yer alan Minopolis Çocuklar Şehrinde açtığı stand ile çocukları eğlendirirken eğitmenin yanı sıra ödüllendiriyor. 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmett

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat'tan Minopolis'e inşaat merkezi!

İnşaat sektöründe uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor...

Minopolis bilet fiyatları 2015!

4 bin 500 metrekare alanda 7 Mayıs 2014'de açılan Minopolis; Bakırköy Marmara Forum’da yer alıyor. Minopolis bilet fiyatları 2015 kısmından önce biraz detaylarından bahsedelim.

Minopolis İstanbul Haberi

Minopolis İstanbul

Minopolis İstanbul; 7 Mayıs 2014'te açıldı. Marmara Forum'da açılan Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce biraz söz konusu alandan bahsedelim. 


Toplam 4 bin 500 metrekare alanda kurulan Minopolis İstanbul projesinde 32 istasyon ve bu 32 istasyonda 100'den fazla meslek seçeneği bulunuyor. 


4 ila 14 yaş grubunun katılabildiği Minopolis İstanbul projesinde gerçek bir şehir simüle edilerek çocukların becerisine sunuluyor. 



Sömestr Tatili Minopolis İstanbul açılış kapanış saatleri: (23 Ocak-9 Şubat)

Hafta içi ve hafta sonu seansları

Sabah: 10.00-14.30

Öğle: 15.30-20.00


Minopolis İstanbul fiyat 2015!

Yetişkin: 30.00 TL

Çocuk (8-14 Yaş): 50.00 TL

Çocuk (4-7 Yaş): 50.00 TL

Çocuk (2-3 Yaş): 25.00 TL

Çocuk (0-2 Yaş): 0.00 TL


Minopolis İstanbul'da neler var?

Tren İstasyonu

Banka (TEB)

İnşaat ve Ev Dekorasyon Merkezi (Demir İnşaat)

Diş Hastanesi (Dentopia)

Moda Stüdyosu

Güzellik Salonu

Sanat Atölyesi

Polis İstasyonu

Fotoğraf Stüdyosu

Minopolis Hastanesi

Bilim Atölyesi

Temizlik İstasyonu (Koroplast- Vileda)

Süt Çiftliği

Fırın (Muffin Coffee)

Çikolata...