29 / 03 / 2024

MIPIM 2016 Fuarındaki projeleri

MIPIM 2016 Fuarındaki projeleri

MIPIM fuarı bu yıl önceki yıllardan farklı olarak yerel yönetimlerin katılımına sahne oldu. İstanbul'un yanı sıra fuara katılan Anadolu kentleri de projelerini dünya arenasında tanıtma fırsatı buldu. Fuara katılan kentler ve projelerden bazıları şöyle:

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

ProPlan MIPIM'den yeni fırsatlarla döndü!

MIPIM 2018 Fuarı’nda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelen ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, 9. kez yer aldığı fuardan yeni fırsatlar ile döndü.

Boytorun Architects MIPIM 2018'de boy gösteriyor!

Boytorun Architects, 13-16 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2018 fuarında ziyaretçilerini bekliyor..

Boytorun Architects MIPIM 2018'de!

Türkiye’nin farklı bölgelerinde pek çok kurumsal firmanın mimari ve iç mimari projelerine imzasını atan Boytorun Architects, MIPIM 2018 fuarında, farklı işlevlerdeki güncel projeleriyle yerini aldı.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

MIPIM'de şehirler yarışıyor!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla düzenlenen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından olan MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı açıldı. MIPIM, bu yıl "Dünyada Şehirlerin Haritası Değişiyor" mottosu ile gerçekleşiyor.

Emlak Konut GYO MIPIM 2018'de yatırım fırsatlarını anlattı!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

MIPIM 2016 Fuarındaki projeleri Haberi

MIPIM 2016 Fuarındaki projeleri

MIPIM fuarı bu yıl önceki yıllardan farklı olarak yerel yönetimlerin katılımına sahne oldu. İstanbul'un yanı sıra fuara katılan Anadolu kentleri de projelerini dünya arenasında tanıtma fırsatı buldu. Fuara katılan kentler ve projelerden bazıları şöyle: 


İSTANBUL: 685 metrekare İstanbul Çadırı'nda, istanbul maketinin yanı sıra özel ve kamu sektörü tarafından geliştirilen pek çok projeye yer verildi. 


ANTALYA: Kruvaziyer Limanı, Kaleiçi Yat Limanı, Boğaçayı ve Konyaaltı Sahili, turizme yönelik dev projelerin yanı sıra dünya film endüstrisinde yer almak için geliştirdiği projelerle fuara katıldı. 


BALIKESİR: Bandırma Organize Sanayi Bölgesi, Ayvalık Kruvaziyer Limanı, Sarımsaklı Kıyı Plajı Düzenlemesi, Tuzla Önü Projesi ve Ayvalık Köprüsü başta olmak üzere pek çok projeyi sergiledi. 


BURSA: Sergilediği projeler arasında Sıcaksu Kentsel Dönüşüm, Ipekiş Termal Turizm ile Uludağ Kirazlıyayla Sürekli Eğitim Merkezi de yer...