20 / 04 / 2024

mipim 2018 fuarı yarışması

mipim 2018 fuarı yarışması

13-16 Mart'ta, Fransa’nın Cannes şehrinde 29. defa düzenlenecek olan MIPIM'de dünyayı Dünyayı Yöneten Şehirler Yarışında, Türkiye'nin Yükselen Şehirleri de boy gösterecek..

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

6 milyon insan ekmeğini inşaat sektöründen kazanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'na katıldı. Bakan Kurum burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

mipim 2018 fuarı yarışması Haberi

mipim 2018 fuarı yarışması

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, 13-16 Mart'ta, Fransa’nın Cannes şehrinde 29. defa düzenlenecek olan MIPIM, bu yıl da uluslararası yatırımcıların kendi alanında en iddialı isimlerini, şehir plancıları, uluslararası yatırımları kendi coğrafyalarına çekmeye kararlı belediyeleri ve turizmde yeni fırsatlar arayan otel gruplarını bir araya getirerek, ülkeler, şehirler ve şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantılarının kurulmasına olanak sağlayacak.

Fatma Şahin
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı

Bugün dünyada ülkelerin değil şehirlerin yarıştığını görüyoruz. Gaziantep, yaklaşık 2 milyon nüfuslu metropol bir şehir. Aynı zamanda Türkiye’nin ve belki de dünyanın en çok göç alan, önemli mülteci kentlerinden birisi. Gaziantep, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdiği bir yer. Şehrin güzelleşmesi için, yatırım programlarının planlı, programlı ve uzun vadede değerlendirilmesi gerekiyor. Gaziantep’in gerek altyapı,...