26 / 04 / 2024

MIPIM emlak

MIPIM emlak

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Emlak Konut GYO MIPIM 2018'de yatırım fırsatlarını anlattı!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı’nda yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılarla buluştu.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.

Emlak Konut GYO MIPIM'de proje bölgelerini tanıttı!

Başta İstanbul olmak üzere yurt genelinde büyük ölçekli projeler üreten Emlak Konut GYO, MIPIM Fuarı'nda projelerinin bulunduğu bölgeleri öne çıkarmak için tanıtım yaptı..

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.

Amplio Emlak Yatırım Mipim'de Türkiye pazarını ele alacak!

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılından bu yana Türkiye'de turizm ve konut alanında yatırımlar gerçekleştiren Amplio Emlak Yatırım A.Ş., Fransa'da 25.’si düzenlenecek MIPIM etkinliğinde Türkiye pazarını ele alacak.

ProjeBeyaz MIPIM'de dünya emlak zincirindeki profesyonellerle!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan ProjeBeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olan MIPIM’de, dünya emlak zincirindeki profesyonellerle bir araya gelecek....

Metropol İstanbul Mipim Fuarı öncesi son yenilikleri paylaşacak!

Metropol İstanbul; Mipim Fuarı öncesinde fuardaki misyonunu, etkinliklerini anlatmak ve projedeki son yenilikleri paylaşmak üzere emlak editörleriyle bir araya geliyor

Cannes'da mimarlardan görsel şov!

Cannes 'da geçen hafta düzenlenen MIPIM Emlak Fuarı dünyanın her yerinden birbirinden ilginç mimari projelere ev sahipliği yaptı...

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

MIPIM emlak Haberi

MIPIM emlak

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak. 17 bin 700 metrekarelik alandaki gayrimenkul şovunda toplamda 21 bin 400 katılımcı yer alacak. 94 ülkeden, 4 bin 800 yatırımcı, 3 bin 600 CEO, 3 bin 500 geliştirici, 2 bin 400 yerel yönetim ve 370 siyasi liderin yer alacağı şovda stant ile temsil edilecek kuruluş sayısı ise 2 bin 450 olacak. Fuarın Türkiye’nin çekiciliğini ortaya koyan bir platform olacağına dikkat...