19 / 04 / 2024

mıpım fuarı onur ülkesi türkiye

mıpım fuarı onur ülkesi türkiye

Türkiye, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM'de başarılı performansı sayesinde, gelecek yıl Rusya ve Brezilya ile beraber yeniden Onur ülkesi olacak...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Temizel Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Temizel Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Münif Onur Temizel tarafından kuruldu.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Suhat Sayim, Bayram Uğur Yıldırım ve Onur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

mıpım fuarı onur ülkesi türkiye Haberi

mıpım fuarı onur ülkesi türkiye

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu yıl 12-15 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlendi. Türkiye'den ve dünyadan bir çok inşaat firmasının yer aldığı fuarda bu yıl Türkiye onur ülkesi olmuştu. Fuardaki başarılı performansı sayesinde Türkiye, Rusya ve Brezilya ile birlikte MIPIM 2014'te yeniden onur ülkesi...