18 / 04 / 2024

mistral izmir körfez manzaralı ofis

mistral izmir körfez manzaralı ofis

48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor.İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak.

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin etütleri tamam!

Erdoğan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de etütlerinin tamamlandığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ÇED belgesi alındı, imar planlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu projenin ihalesini yap-işlet-devret modeliyle yapıp, inşallah 2023 yılına kadar hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi...

İzmir Körfez Geçiş Projesi ÇED Olumlu Kararı iptal edildi!

İzmir İdare Mahkemesi, İzmir Körfez Geçiş Projesi için verilen ÇED Olumlu Kararı'na karşı açılan davada raporu iptal etti.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin 5 soru mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Bakan sorularını Ahmet Arslan'a sordu..

İzmir Körfez Geçişi Projesi merakla bekleniyor!

İnciraltı 2. Nesil Platformu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de hayata geçmesini istiyor.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya yaptığı açıklamada "İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin denizi kirleteceği, sulak alana zarar vereceği" yönündeki iddiaların bilimsel raporlarla çürütüldüğünü belirterek projenin temelinin 9 Eylül'de atılacağını söyledi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne açılan davalar iyi niyetli değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin denizi kirleteceği, sulak alana zarar vereceği" yönündeki iddiaların bilimsel raporlarla çürütüldüğünü belirterek, ÇED olumlu raporuna yönelik açılan davayı "iyi niyetli" olarak yorumlamadıklarını ifade etti.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açılmasına tepki!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından İzmir'de hayata geçecek Çiğli ve Narlıdere bölgelerini birleştirecek olan İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açılmasına tepkiler gösterildi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açıldı!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının Çiğli ile Narlıdere ilçelerini birleştirecek "İzmir Körfez Geçişi Projesi"nin yapımına olanak sağlayacak "ÇED olumlu raporunun iptali" için iki ayrı dava açıldı.

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

mistral izmir körfez manzaralı ofis Haberi

mistral izmir körfez manzaralı ofis

 Mistral İzmir'de ağırlıklı olarak 3+1 dairelere yer verildi. Projedeki konutlar ve ofisler eşsiz Körfez manzarasına sahip olacak. Konut, ofis ve çarşıdan oluşan Mistral İzmir'in 38 katlı konut kulesinde 110 adet daire...