25 / 04 / 2024

MNG Holding Dubai 5 yıldızlı otel

MNG Holding Dubai 5 yıldızlı otel

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Pegas Touristic bünyesindeki otel sayısını 18'e çıkardı!

Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı.

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Öztürk Holding'ten Maldivler'e 5 bin konut!

Merkezi Dubai'de yer alan Öztürk Holding, Maldivler'de 800 milyon dolara yeniden inşa edilecek İbrahim Nasr Havalimanı ile 5 bin konutluk bir projeye başladıklarını ifade ediyor.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

Artvin Kamilet Vadisi’ne yeni HES projesi!

Artvin İl Genel Meclisi, Kamilet Vadisi’nde bir HES yapımına daha izin verdi. Kamilet Vadisi üzerinde HES yapımına izin verilmesinin hemen ardından MNG Holding, atağa geçti.

Divan, Dubai Mall’da şube açacak!

Katarlı Abuissa Holding Türk markaları Körfez’e taşıyor. Dubai Mall’da Divan Pastanesi açmaya hazırlanan şirketin Türkiye Müdürü Müge Yılmaz Tahtacı, “Yalnız mağazacılık yapmayacağız. Marka satın alabiliriz” dedi

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.

Delta Dubai Tower Nisan sonunda satışta!

İstanbul Esenyurt'ta Delta Holding imzası ile hayata geçirilen Dubai Tower Nisan ayı sonunda satışa çıkıyor. Delta Dubai Tower'ta metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor.

TAV Havalimanları rotasını Nijerya ve Fildişi'ne çevirdi!

Türk firmalarının gözdesi haline gelen Afrika'ya yatırımlar başladı. TAV rotasını Nijerya ve Fildişi'ne kaydırırken MNG Holding eğitim, tarım, enerji ve sağlık alanlarında yatırım yapmak için Nijerya'da görüşmelere başladı

MNG Holding Dubai 5 yıldızlı otel Haberi

MNG Holding Dubai 5 yıldızlı otel

Petrolde yaşanan düşüş Ortadoğu’da gayrimenkul projelerini de olumsuz yönde etkilendi. Dolayısıyla bu bölgede iş yapan Türk müteahhitlerin işleri son dönemde geçmişe nazaran azalmış durumda. Ancak bazı 'niş' projeler bu olumsuzluklardan etkilenmedi. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise Dubai’nin Kanal İstanbul’u olarak bilinen projesi. 2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.


220 milyon dolarlık proje


5 yıldızlı otelin yapılacağı projede ayrıntılar netlik kazanmasa da MNG’nin yapacağı iş yaklaşık 220 milyon dolara mal olacak. Otelin yanı sıra projede ayrıca bir apartman kompleksi de yer alacak. Projeyle ilgili Birleşik Arap Emirlikleri’nin en önemli finans kurumlarından...