26 / 04 / 2024

mobil emlak

mobil emlak

RE/MAX Türkiye, düzenlediği makale yarışması ile üniversitelilere gayrimenkul sektöründe yer bulma ve sektöre yön verebilme şansı tanıdı.Yoğun katılım olduğu yarışmada birinciliği "Mobil Emlak" fikri ile Bahram Devletoğlu aldı. Bahram Devletoğlu bir yıllı

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Altıeylül Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Haziran ayında mobilden en fazla emlak araması yapıldı!

Yaz aylarında ve bayram döneminde emlak aramaları mobilden yapıldı. Haziran ayında mobil üzerinden en fazla kiralık konut araması İstanbul için yapıldı.

Emlak ve konut temalı mobil uygulamalar yarışıyor!

indir.com Mobil Uygulama Yarışması’na emlak ve konut uygulamalı mobil uygulamaları olanlar yoğun ilgi gösteriyor.

Sahibinden.com'un mobil uygulamalarına 2 büyük ödül!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “ E-ticaret” ve “Emlak ” kategorilerindeki mobil uygulamaları “ Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları ” araştırmasında birincilik elde etti...

Emlak Mobil Uygulama Yarışması’na rekor katılım gerçekleşti!

indir.com, Türkiye’deki emlak ve konut alanında çalışan mobil uygulama yazılımcılarına destek olmak amacıyla “Mobil Emlak Uygulama Yarışması” düzenliyor. Bu sayede katılımcılar uygulamalarını tanıtma imkanı buluyor...

Tepebaşı Belediyesi emlak vergileri için mobil uygulama başlattı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'ne, emlak vergisi 2. taksiti ödemeleri başladı. Tepebaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı mobil vezne tahsilat aracı ise Kasım ayı boyunca hizmet verecek.

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

mobil emlak Haberi

mobil emlak

Amacı gayrimenkul sektörüne yön verecek yeni fikirlere ve genç beyinlere kapıları açmak olan RE/MAX Türkiye Makale Yarışması'na Türkiye'nin hemen tüm üniversitelerinden öğrenciler katıldı. Yoğun katılımın olduğu yarışmada 6 üniversite öğrencisi ödül alırken, 7 üniversite öğrencisi de RE/MAX Türkiye proje ekibinde yer almaya hak kazandı.

Gayrimenkul sektöründe "Ne görmek istiyorsunuz?", "Sektörden nasıl bir hizmet bekliyorsunuz?", "Sektöre hizmet verecek kalifiye insan sayısını artırmak için nasıl bir yol izlemeyi öneriyorsunuz?" sorularına somut önerilerle yaratıcı yanıtlar veren makaleler arasından, Mobil Emlak fikri ile Bahram Devletoğlu ilk sırada yer aldı. GSM şirketleriyle yapılandırılacak yeni bir servis ile binanın özelliklerini resim olarak değil  3-4 dakikalık video olarak gösteren "Mobil Emlak" fikri ile  birincilik ödülüne layık görülen Bahram Deveoğlu bir yıl eğitim bursuna ve RE/MAX Türkiye...