29 / 03 / 2024

modern pazar yerleri

modern pazar yerleri

Pazar yerlerinin bir yıllığına Pazarcılar odasına devredilmesi için Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle merkezdeki Pazar yerlerinin işletilmesi Pazarcılar odasına devredildi.

Türkiye'deki pazar yerleri dünyaya örnek olacak!

Türkiye'deki pazar yerleri dünyaya örnek olacak. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Ticaretin ve siyasetin nabzının tutulduğu pazar yerlerimizi, tüm dünyaya örnek olacak hale getireceğiz" dedi...

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Çamaşır makinelerinde sonbahar fırsatları! Trendyol 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sonbahar satışlarını artırmayı hedefleyen pazar yerleri kampanyalarını hızlandırdı. Online alışveriş platformu Trendyol’da en uygun çamaşır makinesi fiyatlarını derledik.

Pazar yerlerinde bazı ürünlerin satışı ile ilgili kısıtlamalar kalkıyor!

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu yeni bir genelge gönderdi. Genelgeyle pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan karar 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Pazar yerleri için yeni tedbirler alındı!

Pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen yerler haricinde diğer tüm alanlar demir bariyerle kapatılacak. Giriş ve çıkışlar aynı yerden yapılmayacak, alana içerideki esnaf sayısının en fazla 2 katı kadar vatandaş alınacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Türk firmaları Senegal'de milyar dolarlık işler başardı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türk firmalarının Senegal’de havalimanları, kongre ve kültür merkezleri, oteller, lojistik merkezleri ve pazar yerleri gibi milyar dolarlık işler yaptığını gördüm." dedi.

modern pazar yerleri Haberi

modern pazar yerleri

Protokol töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik modern bir Pazar yeri için yaptıkları çalışmalarda sona yaklaşıldığının müjdesini verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yeni bir Pazar yeri için yer aradıklarını ifade etti. 


Yunusemre ve Şehzadeler'de bulunan Pazar yerlerinin bir yıllığına Pazarcılar odasına devredilmesi ile ilgili Bedesten Nikâh ve çok amaçlı salonunda yapılan protokol imza törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, daire müdürleri ile pazarcılar odası yönetimi katıldı. Daha önceki dönemlerde pazarcılık yaptığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik pazarcı esnafının sıkıntılarını yakından bildiğini ifade ederek "Bu gün Pazarcılar Odamız, Yunusemre M ve Şehzadeler Belediyemiz arasında imzalan bu protokolün milletimize Manisa'mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Ben gençliğim...