29 / 03 / 2024

Mogan Gölü projesi

Mogan Gölü projesi

Mogan Gölü'nde yürütülen dip çamur temizliği alanını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Mogan Gölü temizlik çalışmaları başladı!

İdris Güllüce’nin talimatı ile Gölbaşı Mogan Gölü’nde başlatılan temizlik çalışmaları hızlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu kapsamda Mogan Gölü’nde dip çamuru temizlik fizibilite çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mogan Gölü için harekete geçti!

Çevre Bakanlığı Mogan Gölü için harekete geçti. Mogan gölü dip çamurunun temizliği, gölü besleyen derelerin ıslahı ve göl çevre düzenlemesi işlerinin yapılması amacıyla; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde işbirliği protokolü imzalandı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Mogan Gölü projesi Haberi

Mogan Gölü projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü'nde yürütülen dip çamur temizliği alanında incelemelerde bulundu.

Gölbaşı Belediyesi'ne ait tekne ile gölde incelemeler yapan Bakan Kurum, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten gölde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurum, "Yaklaşık 1.5-2 milyon küp dip çamuru daha var. Dip çamur temizliğini yaparak gölümüzü tertemiz hale getireceğiz" diye konuştu. 

Mogan Gölü'nün etrafında yürüyüş ve bisiklet yolu projelerinin de olduğunu söyleyen Kurum, şu ifadeleri kullandı: "Tekneye bindiğimiz yer olan Gölbaşı Belediyesi ile Vilayetler Evi güzergahında ilk etabın ihalesini de gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 3 kilometrelik bir hat. Bu hatta yürüyüş ve bisiklet yolları olacak. Akabinde etaplar halinde tüm gölün etrafında inşallah bu projeyi belediyemiz ile birlikte gerçekleştireceğiz. Gölbaşı'nda 750 bin metrekarelik bir Millet Bahçesi'ni de...