28 / 03 / 2024

moodys değerlendirme

moodys değerlendirme

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in cuma günü yapacağı değerlendirme öncesi Türkiye'nin kredi notunda ve görünümde herhangi bir değişiklik beklemeyen ekonomistler, gelecek dönemde pozitif aksiyonlar alabileceğini öngörüyor.

Moody's:Artma ihtimali az düşme ihtimali var!

Kredi derecelendirme kuruluşu olan Moody’s Türkiye’ nin notunun kısa vadede artma olasılığının olmadığını, kamu finansmanında denge bozulursa notun düşürülebileceğini belirtti. Moody’s 5 Aralık’ta notu değerlendirecek

Moodys: Türkiye'de 10 yılda önemli gelişmeler yaşandı!

Moody's'in Türkiye Başanalisti Banerji, "Devletin etkinliği, hukukun üstünlüğü ve yolsuzluk... Özellikle benzer başka ülkelerle karşılaştırıldığında Türkiye'de son 10 yıl içinde bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşandı" dedi.

Moody’s: Dış kırılganlıklar baskı yaratıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, dış kırılganlıkların Türkiye’nin kredi notu, banka ve şirketlerinin kredi profilleri üzerinde baskı yaratmaya devam ettiğini belirtti.Moody’s: Dış kırılganlıklar baskı yaratıyor.

Moody’s Türkiye’de piyasayı emlak balonu riskine karşı korudu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye’de parasal politika ve makro ihtiyati tedbirlerin piyasayı emlak balonu riskine karşı koruduğunu belirtti.Moody’s Türkiye’de piyasayı emlak balonu riskine karşı korudu.

Darbe yönetimine Moody's'den müjde!

SON dönemde itibarlarını kaybeden kredi derecelendirme kuruluşlarından Moody's, çok tartışılacak bir karara daha imza attı.Moody's, Mısır'ın not görünümünü 'negatif'ten 'durağan'a çevirdi ve 'Caa1' olan kredi notunu teyit etti.

Moody's'ten Türkiye değerlendirmesi!

Moody's'ten Türkiye değerlendirmes geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, cumhurbaşkanlığı seçiminin tek başına ülkenin kilit sorunlarını çözmeyeceğini belirterek, 2015 genel seçimlerinin de yakından izleneceğini bildirdi.

Moody's, ABD ekonomisini değerlendirdi!

Moody's, ABD ekonomisini değerlendirdi. Moody's, ABD ekonomisinin bu yılın geri kalanında ve 2015 yılında yüzde 3, orta vadede ise yüzde 2,5 büyümesini beklediğini açıkladı.

Moody’s: Türk Lirası'ndaki değer kaybı negatif unsur!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybının, şirketlerin kredi notu için negatif unsur olduğunu bildirdi. Moody’s: Türk Lirası'ndaki değer kaybı negatif unsur olarak belirtti.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgeleri değerlendirme katsayıları 2023!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2023 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/3!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/3 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31949 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/2!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/2 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2022 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ, bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2021!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2021 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

moodys değerlendirme Haberi

moodys değerlendirme

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in cuma günü yapacağı değerlendirme öncesi Türkiye'nin kredi notunda ve görünümde herhangi bir değişiklik beklemeyen ekonomistler, gelecek dönemde pozitif aksiyonlar alabileceğini öngörüyor.


Ekonomistler, Moody's'in cuma günü yapacağı değerlendirme öncesi beklentileri AA'ya değerlendirdi. 


Odeabank Ekonomik Araştırmalar Müdürü İnanç Sözer, geçen hafta Moody’s’ten gelen açıklamalara bakılırsa, ironik bir şekilde görece negatif söylemin bu hafta da korunacağını ifade etti.


Sözer, 2010 sonundan bu yana uygulanan Sürdürülebilir Ekonomiye Geçiş Programı’nın faydaları gözlenmeye devam ederken, son beş ayda petrol fiyatlarındaki yüzde 40’lık düşüşün ardından makroekonomik istikrarın belirgin bir şekilde iyileştiğinin açıkça görülmesine karşın kredi derecelendirme kuruluşlarının bu negatif tutumlarını anlamakta güçlük çektiğini vurguladı.


İnanç Sözer, "Bununla birlikte önümüzdeki görünür gelecekte negatif bir aksiyon alamayacaklarını, aksine zamanla ekonomik verilerin beklentilerimizle uyumlu bir şekilde iyileştiği ortaya çıktıkça,...