28 / 03 / 2024

Moscow City park yeri

Moscow City park yeri

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Moscow City'de yılın emlak satışı rekoru kırıldı!

Moskova’da “apartament” olarak tabir edilen konutlara gerileyen talebe rağmen, bu segmentte rekor satış gerçekleşti.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Ant Yapı'nın Moscow CIty’deki IQ-Quarter Merkez Binası tamamlandı!

Ant Yapı'mım Moscow CIty’deki IQ-Quarter Merkez Terminal Binası, tamamlandı. Karma bir proje olan kompleks ise 34 katlı ve 141 metre uzunluğa sahip.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Başiskele Alize Park City'de yaşam başladı!

Kısa süre önce tamamlanan Alize Park City'de yaşam başladı. Sitenin en güzel dairelerinden, iki oda bir salondan oluşan, toplam 110 metrekare kullanım alanlı daire satılığa sunulmuştur.

Moskova Moscow City projesi ekonomik krizden etkilendi!

Moskova'da büyük ses getirerek inşa edilen gökdelenler projesi Moscow City ekonomik krizin etkilerini derinden hissediyor. Emlak fiyatlarının ciddi şekilde düştüğü kriz döneminde bile Moscow City'de ki daire ve ofislerin birçoğu boş.

Ant Yapı Rusya'da orta ve dar gelirliler için konut üretecek!

Rusya’nın yeni ticaret merkezi Moscow City’ye Türk inşaat firmaları damgasını vurdu. 15 gökdelenin 13’ünü Türk müteahhitler yaptı. Ant Yapı ise bölgede Avrupa’nın en yüksek binası OKO Towers’ı inşa etti

Aqua City Denizli fiyat listesi!

Aqua City Denizli fiyat listesi bilgisine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Eski EGS Park alanında inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Moscow City park yeri Haberi

Moscow City park yeri

Moskova Belediyesi'nin iki birimi ve ihale komitesi şehir merkezinden Moscow City'e taşınırken satın aldığı park yeri ile haber ve tartışmaya neden oldu. Taşınma öncesinde belediye Oko Kulesi'nde 135 park yeri satın aldı. Belediyenin bu yerler için 1 milyar rublenin üstünde para ödediği belirtildi.  Başka bir deyişle, bir otomobillik yer için ödenen para 7,5 milyon ruble (130 bin dolar).

Finans Gündem'in haberine göre; Business FM'in görüşüne başvurduğu uzmanlar Moscow Cityi'deki park yerlerinin bir bölümünün şimdiden satıldığını ve yeni gelenlerin yer bulmakta zorlandığını belirtiyor. 

Uzmanlar 7,5 milyon rublelik park fiyatının bu bakımdan piyasa koşullarına uygun olduğu görüşündeler. Dahası, park yeri fiyatlarının 10 milyon rubleye kadar çıkması hiç de şaşırtıcı olmayabilir.

JLL şirketinin araştırma bölümünden Olesya Dzuba Oko Kulesi'nde bir park yeri fiyatına Moskova'da tek...