29 / 03 / 2024

Muazzez Ersoy evi

Muazzez Ersoy evi

Sanatçı Muazzez Ersoy, "Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım. Çok masraflı bir meslek yapıyoruz. Mecburen almak zorundayız" dedi...

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Muazzez Ersoy: Bu kadar çanta almasaydım 5 tane malikane alırdım!

Sanatçı Muazzez Ersoy, "Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım. Çok masraflı bir meslek yapıyoruz. Mecburen almak zorundayız" dedi...

Mehmet Akif Ersoy'un evi müze oluyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da istiklal şairi Ersoy'un ömrünün son günlerini geçirdiği daireyi, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne dönüştüreceklerini söyledi...

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Caddesi'ndeki evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'un Türkiye'ye döndükten sonra kaldığı istiklal caddesinden Mısır Apartmanı 4. katındaki evinin müze olacağını açıkladı.

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy'un evini sattı mı?

İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi'nde yaşadığı evi satın alan Sezen Aksu'nun bu evi sattığı iddia edildi.

Bülent Ersoy'a Bodrum’da müteahhit şoku!

Bülent Ersoy, Bodrum’da kendisine bir villa hediye etmek isteyen müteahhitin evi yetiştirememesiyle çılgına döndü. Ersoy, bu durumu kendisine Bodrum’da ev kiralayarak çözdü.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

Lokman Çağırıcı: Mahmutbey’de 200 bin metrekareye bölge parkı yapacağız!

Bağcılar'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'nın desteğiyle düzenleniyor. Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Muazzez Ersoy konseri Bağcılarlı kadınlara unutulmaz anlar yaşattı...

Mehmet Akif Ersoy'un evi müze olacak!

Beykoz Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'yle imzaladığı protokol çerçevesinde devraldığı tarihi bina restore edilerek Mehmet Akif Ersoy Müzesi olarak kültür dünyasına kazandırılacak. Mehmet Akif Ersoy'un Evi müze olacak.

Muazzez Ersoy evi Haberi

Muazzez Ersoy evi

Sabah Gazetesi'nden Özlem Avcı, nostalji kraliesi Muazzez Ersoy'la röportaj yaptı. Ersoy, "Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım." dedi. İşte o röportaj;

Sizi sıkça teknede görüyoruz...
Evet. Benim teknem Bodrum'da ama 'En güzel tekne arkadaşınki' derler. İstanbul'daki de bir aile dostumun teknesi. Çocukluğumdan beri iki maviyi çok severim. Biri gökyüzü, diğeri deniz.

Denize girer misiniz?
Giriyorum ama çok fazla güneşe çıkmıyorum.

Bu kadar kıyafete kaç malikane alırdınız?
Valla bu kadar çanta ve ayakkabıya, milyon dolarlık dört-beş tane malikane alırdım. Çok masraflı bir meslek yapıyoruz. Mecburen almak zorundayız. Bir kıyafetini üç kere giyebiliyorsun, dördüncüde 'Başka elbisesi yok mu?' diyorlar.

Ünlü isimler nerede yaşıyor?