18 / 04 / 2024

Muğla Bölge Müzesi temel atma töreni

Muğla Bölge Müzesi temel atma töreni

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’ya kazandıracağı en önemli kültür yatırımları arasında yer alan Muğla Bölge Müzesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkımı Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in Bodrum'daki evine ilişkin alınan yıkım kararını, Muğla Bölge İdare Mahkemesi durdurdu...

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Taşkın Müzesi yaptıracak!

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nün Taşkın Müzesi yapım işi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

Muğla Bölge Müzesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yaz sonunda açılışı yapılacak olan Muğla Bölge Müzesi yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Muğla Büyükşehir Başkanı Osman Gürün, “Binanın yüzde 70’i tamamlandı" dedi.

Muğla Bölge Müzesi Temmuz'da açılacak!

Muğla'da Anadolu coğrafyasına ev sahipliği yapan kültürlerin izlerini yansıtacak yeni bir bölge müzesi açılacak. Müze,16 milyon liraya tamamlanacak.

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün imara uygun ticaret alanı olarak yapı yapmak şartı ile 25 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama işini ihaleye çıkarıyor. 

Muğla Bölge Müzesi 17 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 17 Milyon TL değerindeki yatırımının Mimarı olan ödüllü mimar Cengiz Bektaş, Bölge Müzesi hakkında bilgiler verdi.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve market vasıflı gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Muğla Bölge Müzesi'nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’ya kazandıracağı en önemli kültür yatırımları arasında yer alan Muğla Bölge Müzesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Muğla Bölge Müzesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi “Muğla Bölge Müzesi” projesini ödüllü Mimar Cengiz Bektaş’ın çizimiyle inşa ediyor.

Muğla Bölge Müzesi temel atma töreni Haberi

Muğla Bölge Müzesi temel atma töreni

Muğla’ya bugüne kadar 951 Milyon lira yatırım yapan ve bu rakamla Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurum olan Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür kenti Muğla’ya Bölge Müzesi için ilk adımı attı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin en ünlü mimarlarından ozan, mimar Cengiz Bektaş’ın eseri olan Muğla Bölge Müzesi’nin teme atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliğinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı Ümit Kararslan, Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları yetkilileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Türkiye’nin en önemli ödüllü mimari ve Muğla Bölge Müzesi’ni çizen Cengiz Bektaş temel atma töreninde gerçekleştirdiği konuşmada bir kente sadece yollar, yüksek binalar yaparak hizmet edilemeyeceğini, bir yerleşmenin kent olabilmesi için kültür donanımının olması...