25 / 04 / 2024

muğla doğam yaşam alanı

muğla doğam yaşam alanı

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Muğla Ortaca'da yaşanan arazi sorunları mecliste!

Muğla'nın Ortaca ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yaşanan arazi sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Muğla'daki Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği iddialarına yalanlama!

Muğla Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Muğla'daki "Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Muğla Büyükşehir'den Menteşe Arasta’ya 2.1 milyar TL'lik tarihi dokunuş!

Muğla arasta bölgesinde bulunan tarihi Yağ Hali yeniden canlanıyor. Yüzde 51’lik kısmı tamamlanan Yağ Halinde taş duvar örüm işleri tamamlanırken, bodrum katta seramik döşemesi, kapı montajı ve badana işlemleri de tamamlandı.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

muğla doğam yaşam alanı Haberi

muğla doğam yaşam alanı

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyüne, yaklaşık 10 milyon TL'lik yatırımla doğal yaşam alanı kazandırdı. Hürriyet'te yer alan habere göre, yerli ve yabancı turistlerin bahçelerden toplayacakları organik sebzelerle yemeklerini pişireceği, isteyenlerin ineklerden sağım gerçekleştirip yoğurdunu yapacağı doğal yaşam alanın sahibi Bozkurt konuyla ilgili olarak "Gençlik hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluluk içerisindeyim" diye konuştu.


Muğla Ula'nın Akyaka Mahallesi'nde ailesi tarafından işletilen apart otelin başına geçen Bozkurt, çocukluk hayali olan tarım ve turizmi bir arada buluşturmak için harekete geçerek doğup büyüdüğü Yenice'de, 2006 yılında 40 dönümlük arazi satın aldı.

2017 yılında başlatılan inşaat çalışmasında arazinin 1500 metrekarelik kısmına 10 otel odası, 2'si ahşap, 2'si taş olmak üzere 4 ev, çarşı merkezi, eğitim alanları, yoga salonu, ahırlar, seralar, doğal gölet, hamam, amfi,...