25 / 04 / 2024

muğla yol çalışmaları

muğla yol çalışmaları

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muğla'nın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir'den 293 kilometre asfalt!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluluğunda bulunan yollarda 2016 yılı içerisinde bu güne kadar toplam 293 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Muğla'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla'da asfaltlama çalışmaları tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Muğla'da yeni yollar açılıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla'da yol çalışmaları devam ediyor!

Muğla ili genelinde 2 bin 432 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Muğla Doğal Sit Alanları Araştırma Projesi iptal mi edildi?

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi'nin iptal edilip edilmediğini sordu..

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

muğla yol çalışmaları Haberi

muğla yol çalışmaları


AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi. Akça, "Yıl bitti, yollar bitmedi. Yağışlı havalarda caddeler çamur deryasına dönüyor. Altyapı çalışmaları vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyecek kadar uzun sürmemeli. Yağış sonrasında yaşananlar halkı bezdirdi" dedi. Yerel yönetimlerin aynı güzergahta çalışma yapacak kurum ve kuruluşlarla koordinasyon sağlayarak, önceden planlama yapması gerektiğini dile getiren Akça, "Bu süreçte mesai kavramı aranmamalı. Dalaman ve Datça ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ana caddelerde yapılan altyapı çalışmalarıyla ilgili son günlerde çok sayıda şikayet alıyoruz" diye konuştu.



Yeni...