24 / 04 / 2024

Muhsin Bayrak ab grup holding

Muhsin Bayrak ab grup holding

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık'ta yaşanacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık aylarında yaşanacak" dedi...

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

Yabancıların konut alışında büyük artış yaşanacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Türkiye’de konut alan yabancıya vatandaşlık için uygulanan 1 milyon dolarlık sınırın 250 bin dolara çekilmesinin inşaat sektörünü hareketlendireceğini söyledi.

Muhsin Bayrak ab grup holding Haberi

Muhsin Bayrak ab grup holding

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Muhsin Bayrak kimdir?
Ailesine 'Bayrak' soyadını Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği Muhsin Bayrak'ın ailesi Türkiye sanayisinin önemli iş insanlarından. Aslen Bitlisli olan  Muhsin Bayrak, yüksek nüfus oranıyla Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri olan Bitlisli Mutki Aşireti’nin lideri.

90'lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul'a göç eden Muhsin Bayrak, eğitimini burada tamamladı. 

İnşaat müdendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında kurduğu AB Grup Holding şirketiyle sektöre yenilik getirdi. Yurt dışında birçok şantiyesi bulunan Bayrak'ın, Türkiye'de yatırımları da hızla tamamlanıyor.

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar...