26 / 04 / 2024

Muhterem İnce kim

Muhterem İnce kim

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem İnce kimdir? Muhterem İnce daha önce hangi görevlerde bulundu?

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Muhterem İnce kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem İnce kimdir? Muhterem İnce daha önce hangi görevlerde bulundu?

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayları seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğine Muhterem İnce seçildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğine Muhterem İnce seçildi.

Kim Kardashian, Hidden Hills'e taşındı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.

1/5000 ölçekli nazım imar planını kim hazırlar?

İmar düzenlemelerine başlanmadan önce her bölgenin yapısına ve büyüklüğüne uygun bir şekilde planlar hazırlanıyor. Peki, 1/5000 ölçekli nazım imar planını kim hazırlar?

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

Macit Özcan: Türkiye'ye örnek olabilecek bir alt yapıya sahibiz!

Göreve ilk geldiğinde Mersin'in alt ve üst yapısı olmayan, hizmete susamış bir kent olduğunu söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Her şeyden önce kim ne derse desin Türkiye'ye örnek olabilecek bir altyapıya sahibiz" dedi

Muhterem İnce kim Haberi

Muhterem İnce kim

Muhterem İnce kimdir?

Muhterem İnce, 30 Ağustos 1970'de Çanakkale'de dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise (İHL) öğrenimini Balıkesir İli’nin Edremit ilçesinde yaptı. 1993'de İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında Kırıkkale Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Sırasıyla 1994 ile 1997 yılları arasında Edirne Valiliği Kaymakam Adayı, 1997 ile 2000 yılları arasında Kırıkkale-Sulakyurt Kaymakamlığı, 2000 ile 2002 yılları arasında Adıyaman-Samsat Kaymakamlığı, 2002 ile 2005 yılları arasında Erzurum-Narman Kaymakamlığı, 2005 ile 2009 yılları arasında Çanakkale-Eceabat Kaymakamlığı, 2009 ile 2011 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, 2011 ile 2013 yılları arasında Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, 23 Temmuz 2013 ile 02 Ağustos 2013 tarihleri arasında Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı, 2013 ile 2016 yılları arasında Personel Genel...