26 / 04 / 2024

Mükemmel Sarımsakçı gökdelen projesi

Mükemmel Sarımsakçı gökdelen projesi

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Her zaman mükemmel sonuç almak için sizi asla yarı yolda bırakmayan bir ütünüz olmalıdır. İşte Philips Dst5020 Buharlı Ütü tam sizlik.

Antalya Hali'nde sarımsak 1 TL, patates 3 TL ve soğan 3 TL! İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 15 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Sarımsak 1 TL, patates 3 TL ve soğan 3 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yusufeli Barajı 100 katlı gökdelen yüksekliğine ulaşacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 100 metreye ulaştı. Yusufeli Barajı, 275 metrelik gövdesiyle 100 katlı bir gökdelen yüksekliğine ulaşmış olacak.

Mükemmel Sarımsakçı'dan ABD'de 230 milyon dolarlık yeni gökdelen projesi!

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

Maslak Oto Sanayi arsasına gökdelen geliyor!

Sarıyer Maslak’ta oto tamir atölyelerinin yer aldığı yaklaşık 7 dönümlük araziye gökdelen dikiliyor. 120 metrelik gökdelenin inşa edileceği parselde 37 yıldır içinde oto tamir atölyelerinin de bulunduğu 4 blok iş yeri vardı...

Mükemmel Sarımsakçı, Trump ile birlikte otel yapacak!

Tüm işlerini çocuklarına devreden Donald Trump'ın sahip olduğu Trump Organization, yeni bir otel markasını piyasaya sürüyor. Şirket "Türk Trump" ya da "Mike" lakaplı Mükemmel Sarımsakçı ile partnerlik kuracak.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

Sarıyer Güvenal Çiftliği icradan 4.1 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Gümüşdere'de bulunan Güvenal Çiftliği'nin 1/2 hissesini satışa çıkardı. 13 bin 360 metrekare yüzölçümlü çiftliğin toplam satış bedeli 4 milyon 114 bin TL olarak belirlendi.

Alterra International, Dallas'taki Butler Brothers Binası’nı yeniledi!

Gayrimenkul sektöründeki iş hayatını uzun yıllardır ABD’de sürdüren Mükemmel Sarımsakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Alterra International, Dallas’ın simgelerinden Butler Brothers Binası’nı yeniledi.

Mükemmel Sarımsakçı 4 Haziran'da SHARE7'ye katılıyor!

Geliştirdiği projelerle ABD'de adını "Türk Trump" olarak duyuran Mükemmel Sarımsakçı, 4 Haziran'da SHARE7 katılımcılarıyla buluşacak.SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 4 Haziran'da 7. kez Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Mükemmel Sarımsakçı gökdelen projesi Haberi

Mükemmel Sarımsakçı gökdelen projesi

İnşaatına Haziran 2019’da başlanacak 24 katlı projenin büyüklüğü 230 milyon dolar olarak belirlendi. Toplam 55,000 mt2, 374 daireli bu gökdelen projesinin en büyük özelliği yapımında rekor seviyede Türk ürünü kullanılacak olması. 

Arçelik, Beko, Şişe Cam, Linea Decor gibi markaların yanı sıra projenin inşaat demirinden çimentosuna kadar tüm malzemeleri Türkiye’den getirtilecek. İnşaatın yapılacağı San Jose Downtown bölgesi, son dönemde dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin, yeni şirket merkezlerini taşıdıkları bölge olması açısından önem taşıyor.

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu olduğu Alterra Worldwide Şirketi, ABD’nin California eyaletinde yer alan San Jose’de 230 milyon dolarlık inşaat projesine başlıyor. Sarımsakçı’nın  Tower 27  adlı gökdelen projesinin hemen yanına 1,000,000 mt2’lik bir alanda kurulacak olan Google’ın yeni şirket merkezi “Googleville” yapılıyor. Yine aynı bölgede Adobe, Facebook ve Amazon da ofis...