25 / 04 / 2024

muradiye cami açıldı mı

muradiye cami açıldı mı

Osmanlı Padişahı 2. Murat tarafından yaptırılan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Muradiye Camii, 2 yıllık aradan sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı.

Trabzon Muradiye Cami ibadete açıldı!

Cami Yaptırma Derneği tarafından inşa edilen Muradiye Cami, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla ibadete açıldı1

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

86 yıl sonra ilk: Ayasofya, cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı!

İstanbul'un fethine kadar 916 yıl kilise, 1453 yılından 1934 yılına kadar cami olarak kullanılan, 86 yıl müze olarak kalan Ayasofya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kılınan cuma namazıyla birlikte yeniden ibadete açıldı.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

muradiye cami açıldı mı Haberi

muradiye cami açıldı mı


Osmanlı Padişahı 2. Murat tarafından yaptırılan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Muradiye Camii, 2 yıllık aradan sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı.


Açılış nedeniyle cami bahçesinde düzenlenen törene; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe belediye başkanları, siyasiler, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.


Cami tamam, külliye sırada


Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Fatih Sultan Mehmet Han’ın babası 2. Murat tarafından inşa edilen ve 6 asır boyunca Bursa’ya hizmet veren çok önemli kent ziynetlerinden birinin daha ilk günkü orijinal haliyle ibadete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yaklaşık 10 yıldır başta Vakıflar Bölge Müdürlüğü olmak...