20 / 04 / 2024

Murat Hazinedar rüşvet

Murat Hazinedar rüşvet

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Engelli aracında rüşvet skandalı! 200 bin TL vermeye araba yok!

Sıfır otomobil satışı yapan bayiler cezalara kesin cezalara karşın bu defa engelli bireyler için tanınan hakka da göz dikti. Bayiler, araç satışı konusunda ÖTV muafiyeti bulunan engellilerden 100 bin ila 200 bin TL arasında ücret istiyor ve vermeyenlere de satış yapılmıyor.

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu! Tutuklananlar arasında 2 tapu personeli de var!

İstanbul merkezli 3 şehirde gerçekleştirilen operasyonda, tapu müdürlüğünde yapılan usulsüz işlemler karşılığında rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 66 şüphelinin 3'ü tutuklandı. Bunlardan 2'sinin tapu müdürlüğü personeli olduğu belirtildi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Borsada yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre, sosyal medyada patlayan borsadaki rüşvet skandalıyla ilgili bir yazı kaleme alarak küçük yatırımcıya uyarılarda bulundu.

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Karabayır ve Mehmet Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!

Bilecik Söğüt'te Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu araziler için rüşvet istediği iddia edilen avukat yakalandı.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Şile'deki tapu dolandırıcılığında 32 kişi tutuklandı!

Şile Tapu Müdürlüğü'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında tapu müdürü, 1 tapu müdür yardımcısı, 10 tapu memurunun da yer aldığı 32 şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Şile'de tapuda rüşvet iddialarına soruşturma açıldı!

Şile Cumhuriyet Başsavcılığı tapuda rüşvet yapıldığını öne sürerek soruşturma başlattı. Yapılan soruşturmada 87 kişi hakkında gözaltı kararı aldı.

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Murat Hazinedar rüşvet Haberi

Murat Hazinedar rüşvet

Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, Beşiktaş Belediye Başkanlığı’nda önceki gün hakkındaki yolsuzluk ve FETÖ üyeliği nedeniyle alınan Murat Hazinedar'ın yolsuzluk raporu uzayıp gidiyor. Hazinedar ve Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi’nin rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 


Park alanına tesis 


Ortaköy’de Gülman İnşaat’ın yaptığı ‘Nest Konakları’nın imar planında park alanı olarak görülen alana yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası gibi tesisler inşa edildiği belirtildi. Raporda Beşiktaş Belediyesi’nin bu tesislerin inşaasına göz yumduğu karşılığında da Hazinedar ve Sipahi’nin aynı firmanın sahibi olduğu Bodrum Doğalkaya Evlerinden 15 milyonluk 2 villa aldıkları...