13 / 03 / 2025

mustafa bozbey konaklı

mustafa bozbey konaklı

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Konaklı Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konaklı'nın planları hakkında bilgi verdi.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Bursa'da deprem ve yeni imar alanları!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Bozbey, bugünkü yazısında 'Deprem ve yeni imar alanları' konulu yazısını kaleme aldı...

Bursa şehir planlaması ile dönüşecek!

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, ''Kentsel dönüşüm insan için şehir planlaması ile yapılırsa doğrudur. Biz de bunu yapacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Bursa'da öncelikli sorun ulaşım ve kentsel dönüşüm!

Bursa'nın birinci sorununun trafik olduğunu söyleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Ardından kentsel dönüşüm, çevre, işsizlik, turizm ve birlikte yönetim geliyor'' dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde asbest kurbanı olmayalım!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda asbest kullanıldığını tahmin ettiklerini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Büyük bir sıkıntı var, bu konuda mecliste karar almalıyız." dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm yaptığımızı zannediyoruz!

NİLÜFER Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Biz şu anda dönüşüm bölgelerinde yapmıyoruz. Dönüşüm insanla başlar insanla biter" dedi.

Bursa Nilüfer Belediyesi inşaat fuarında!

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İnşaat Fuarı 2017'nin açılışına katıldı.

Nilüfer Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen toplantıda kabul edildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hizmet çeşitliliğiyle yönetim sergilediklerini söyledi.

mustafa bozbey konaklı Haberi

mustafa bozbey konaklı


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilgili başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte her hafta Cuma günü makamını Nilüfer’in bir mahallesine taşımaya devam ediyor. Başkan Burada projesi kapsamında mahalleleri ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, bu hafta da Konaklı Mahallesi’ndeydi. İlk olarak mahalle esnafını tek tek gezen Başkan Bozbey, vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Bozbey, kadınların sosyal etkinliklerde bulunmaları için oluşturulan yeri de ziyaret etti. Kadınlarla sohbet eden Bozbey, onların  talep ve önerilerini ilgili müdürlere iletti. Mahallede bulunan çocuklarla da bir araya gelen Başkan Bozbey, onlara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra karavandaki makamına geçen Başkan Bozbey, Konaklı Mahalle Muhtarı Tacettin Tarman ve azalarıyla görüştü. Mahalledeki en büyük sorunun düğün salonu eksikliği olduğunu ifade eden Muhtar Tarman, park talebinde de bulundu.

 
KONAKLI’YA ÖRNEK PLAN

Konaklı Mahallesi’nin...