27 / 04 / 2024

Mustafa Buluş özgeçmiş

Mustafa Buluş özgeçmiş

03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Mustafa Buluş özgeçmiş Haberi

Mustafa Buluş özgeçmiş

Mustafa Buluş kimdir?

Mustafa Buluş, 03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Peki Mustafa Buluş kimdir?


Mustafa Buluş biyografi..

Mustafa Buluş, ilk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ilinde tamamladı. AK Parti Iğdır İl Başkanı olan Buluş 2014 Yerel Seçimlerinde Iğdır Belediye Başkan Adayı oldu.


1988 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. 1992 yılında bu okuldan mezun oldu. 1993 yılında İstanbul’da merhum Av. Medet Serhat'ın yanında avukatlık stajını yaptı. 1994 yılında askerlik görevini tamamladı. 


Buluş, 1995 yılında Iğdır İlinde avukatlık mesleğine başladı. Üç dönem Iğdır Barosu yönetim kurulunda üye olarak görev yaptı. 


Buluş, 1995 yılında Iğdır İlinde avukatlık mesleğine başladı. Üç dönem Iğdır Barosu yönetim kurulunda üye olarak görev yaptı. 


2005 yılında AK Parti...