25 / 04 / 2024

mustafa çelik 15 projesi nedir

mustafa çelik 15 projesi nedir

DÜNYA gazetesinin sorularını yanıtlayan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik, örnek nitelikte uygulayacakları kentsel dönüşümlerle farklı ve yeni yaşam merkezleri kuracaklarını 15 projesi olduğunu söyledi...

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Arçelik'ten çamaşır ve kurutma makinesini birlikte alanlara 3 bin 500 TL indirim! 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, 15 Haziran'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, 10 kg çamaşır ve kurutma makinesini birlikte alanlara 3 bin 500 TL indirim sağlıyor.  Peki, Arçelik 10 kg çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyatla nereden alınır? İşte Arçelik 15 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler sizin için Arçelik 2781 EB 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'yu en ucuza alabileceğiniz yeri araştırdık ve listeledik. İşte Arçelik 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

mustafa çelik 15 projesi nedir Haberi

mustafa çelik 15 projesi nedir

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik, örnek nitelikte uygulayacakları kentsel dönüşümlerle farklı ve yeni yaşam merkezleri kuracaklarını söyledi. 


DÜNYA gazetesinin sorularını yanıtlayan Çelik, kentsel dönüşüme, Argıncık, Gaziosman, Yeşil, Sancaktepe, Boztepe, Oruç Reis ve Ahi Evran mahallelerinden başlayacaklarını bildirdi. "Kentsel dönüşümle Kocasinan ilçemizi nakış nakış işleyeceğiz" diyen Mustafa Çelik, ayağı yere basan, uygulanabilir, finansmanı hazır ve toplumun sadece bir kısmının değil, toplumun her kesiminin faydalanabileceği 15 projeleri olduğunu bildirdi.



Dünya Gazetesi...