29 / 03 / 2024

Mustafa Çelik kayseri projeleri

Mustafa Çelik kayseri projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iz bırakacak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Mustafa Çelik Kayseri projelerini masaya yatırdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin projeleriyle ilgili Ankara'da Maliye ve Ulaştırma Bakanlarıyla bir görüşme yaptı. Görüşmede Kayseri projeleri masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik: Çevreyi temizlerken enerji üreteceğiz!

Kocasinan Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, "Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri'ye Okçuluk ve Etnospor Merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye kazandıracakları Okçuluk ve Etnospor Merkezi konusunda bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri yatırımlarına övgü yağdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katlı kavşaklardan bulvarlara, sosyal yaşam merkezinden kentsel dönüşüme kadar kentteki pek çok yatırımı iş adamlarına tanıttı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Kayseri Hulusi Akar Bulvarı’ndaki son bina da yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapılan yatırımlarından bazılarını kapsayan görsel brifing yaptı.

Mustafa Çelik kayseri projeleri Haberi

Mustafa Çelik kayseri projeleri


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte açılış, temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Ziyarete, Bakan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve bakanlık bürokratları katıldı.

Bakan Veysel Eroğlu'na Kayseri ve Kayseri'ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iz bırakacak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan beklentilerini de dile getiren Başkan Çelik, toplam 42 kilometre uzunluğundaki dokuz ayrı derenin ıslahı için destek...