24 / 04 / 2024

Mustafa Çelik kentsel dönüşüm projeleri

Mustafa Çelik kentsel dönüşüm projeleri

DÜNYA gazetesinin sorularını yanıtlayan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik, örnek nitelikte uygulayacakları kentsel dönüşümlerle farklı ve yeni yaşam merkezleri kuracaklarını 15 projesi olduğunu söyledi...

Mustafa Çelik: Kentsel dönüşümle yeni yaşam merkezleri kuracağız!

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Beyazşehir ' de düzenlenen mahalle toplantısında Kocasinan'da bulunan 60 yıllık mahallelerin kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğuna dikkat çekti...

Mustafa Çelik, Sancaktepe'de kentsel dönüşümü anlattı!

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Sancaktepe Mahallesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesi ile birlikte yeni bir boyuta bürüneceğini söyledi. Sancaktepe'ye gelen Mustafa Çelik, mahalle halkı tarafından coşkuyla karşılandı...

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm tek seferde yapılmalı!

Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için Kentsel Dönüşüm Kurulu kurulması gerektiğini söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün kısır döngüye dönmemesi için tek seferde yapılması gerektiğini söyledi. 

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Samsun'da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Demir, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ile Samsun’u çarpık yapılaşmadan kurtaracağız” dedi.

Ömer Çelik'ten kentsel dönüşüm vurgusu!

Kartal'da bina çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentsel dönüşüm vurgusu yaptı.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri yatırımlarına övgü yağdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katlı kavşaklardan bulvarlara, sosyal yaşam merkezinden kentsel dönüşüme kadar kentteki pek çok yatırımı iş adamlarına tanıttı.

Mustafa Çelik kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Mustafa Çelik kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik, örnek nitelikte uygulayacakları kentsel dönüşümlerle farklı ve yeni yaşam merkezleri kuracaklarını söyledi. 


DÜNYA gazetesinin sorularını yanıtlayan Çelik, kentsel dönüşüme, Argıncık, Gaziosman, Yeşil, Sancaktepe, Boztepe, Oruç Reis ve Ahi Evran mahallelerinden başlayacaklarını bildirdi. "Kentsel dönüşümle Kocasinan ilçemizi nakış nakış işleyeceğiz" diyen Mustafa Çelik, ayağı yere basan, uygulanabilir, finansmanı hazır ve toplumun sadece bir kısmının değil, toplumun her kesiminin faydalanabileceği 15 projeleri olduğunu bildirdi.



Dünya Gazetesi...