28 / 03 / 2024

Mustafa Elitaş kim

Mustafa Elitaş kim

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan semt polikliniğinin temel atma törenine ve Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

UR-GE kapsamında 247 projenin yüzde 86'sı tamamlandı!

Ulurararası rekabetçiliğin gelişitrilmesi kapsamında 135 kuruluşun 247 projesinin kapsama alındığını açıklayan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bunlardan 86’sının tamamlandığını bildirdi.

Mustafa Elitaş Türkmenistan'daki projeleri inceleyecek!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, yarın Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek. Elitaş, Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk müteahhit ve yatırımcılarının tesis ve projelerini inceleyecek.

Mobilya sektörü 3 milyar dolar ihracat hedefliyor!

Dünyanın en büyük 2’inci mobilya fuarı olan İMOB- Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. Barış Ener fuarın 524 firmanın katılımı ile 150 bin ziyaretçi hedefi ile gerçekleştirildiğini belirtti.

Mustafa Elitaş: TOKİ 1 milyon konuta ulaşacak!

TOKİ tarafından Kayseri'de inşa edilen konutların kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "TOKİ, 1 milyon konuta ulaşacak" dedi..

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

2023 senesi ile beraber güncellenen emekli bayram ikramiyeleri için merakla beklenen tarih verildi..  Bayram ikramiyesine gelen zam ile beraber yatırılacağı tarih açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyelerine has ayrıntıları paylaştı.

EYT’lilerin maaşı gecikecek mi? İşte yetkili isimden çok konuşulacak açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilik dilekçesini mart ve nisan aylarında veren EYT’li emekli adaylarının maaşlarının eylülde bağlanabileceğini, bayram ikramiyesinin ise ödeneceğini ifade etti.

Emekli maaşı zammının bütçeye yükü ne kadar olacak? İşte yapılan açıklamada yer alan o rakam...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından ortaya koyulan etki analiz raporunda; hükümetin en düşük emekli aylığı tutarını 5 bin 500 Türk Lirası'ndan 7 bin 500 Türk Lirası'na çıkarmasının bütçeye yükü 120,8 milyar Türk Lirası olacağı açıklandı.. İşte detaylar...

Son dakika! Emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada emekliye bayram ikramiyesinin 1.100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini duyurdu. İşte son dakika detayları...

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri açıklandı! Yeni bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Uzun zamandır beklenen emekli ikramiyelerindeki artış oranı açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milyonlarca emeklinin beklediği zamlı bayram ikramiyelerini açıkladı.

EYT’lilere beklenen haber! AK Partili isim beklenen açıklamayı yaptı!

EYT’nin 7 Şubat Salı günü Meclis Genel Kurulu'nda konuşulması bekleniyordu. Ancak Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremden sonra milli yas ilan edildi ve Meclis çalışmalarına ara verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, EYT görüşmelerinin 21 Şubat tarihinde yap

EYT'de flaş gelişme! Tarih belli oldu

EYT'de flaş bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, EYT görüşmelerinin 21 Şubat’ta yapılacağını ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

Sözleşmeliye kadroda detaylar belli oldu! İşte ayrıntılar...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş sözleşmeli personellere yönelik müjdeyi duyurdu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "28 Kasım 2022'den önce işe başlayanlar kadroya geçecek" dedi

Emekli ve memurlara ek zam 260 milyara mal olacak! EYT ne zaman çıkacak?

Emekli ve memur maaş zammına ilişkin çalışmalar TBMM'de son sürat devam ederken, çalışmalar hakkında Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan açıklama geldi. Memur ve emekli maaş zamlarının maliyeti 260 milyar lira olacak.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

EYT’liler ve kadro bekleyen sözleşmeliler dikkat! Peş peşe çok önemli açıklama geldi!

Yaklaşık 2.6 milyon EYT’li ile kadroya geçmeyi bekleyen sözleşmeli kamu personelini çok yakından ilgilendiren açıklamalar peş peşe geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu iki konu hakkında peş peşe çok önemli detaylar verdi!..

Ak parti açıkladı! Asgari ücret desteğinden kaç iş yeri yararlanacak? 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bugün Meclis Plan Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada, Asgari ücret desteğinden 1.7 milyon iş yerinin yararlanacağını söyledi.

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Mustafa Elitaş kim Haberi

Mustafa Elitaş kim

İlk olarak Oto Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, burada yaptığı konuşmada "Bu vesile ile arkadaşlarımızı ziyaret etme imkanı buluyoruz. Bu ziyaretler ile hem esnafımız hem de vatandaşlarımız ile sohbet etme imkanı buluyoruz. Mobilyacılar Odası'nda ki uyguladığımız yöntem artık TOKİ tarafından Türkiye'ye Kayseri modeli olarak tanıtılmaya başlandı" dedi. Ziyaretin ardından buradan ayrılan Bakan Elitaş, Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Mimar Sinan Semt Polikliniği Temel Atma Töreni'ne katıldı. Elitaş törende yaptığı konuşmada, "Kayserililerin refah ve mutluluğu için durmadan çalışan ve hizmet üreten Melikgazi Belediyemizin sağlık alanındaki son derece değerli projelerinden birinin temel atma töreni vesilesi ile sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Melikgazi Belediyemiz çok güzel bir misyon elde etti. Değerli belediye başkanımız seçildiği günden bu tarafa Türkiye'nin hizmette referans belediyesi...