29 / 03 / 2024

Mustafa Geyikçi kent meydanı projesi açıklaması

Mustafa Geyikçi kent meydanı projesi açıklaması

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Balek İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Balek İnşaat Anonim Şirketi Şile'de 56 milyon 408 bin 956 TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Baldaner ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu.

Balmek İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Balmek İnşaat Anonim Şirketi Şile'de 9 milyon 243 bin 344 TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Erdener ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu.

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kazançı ve Mustafa Kazançi ortaklığında kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

İstanbul'daki 7 metro hattında 35 adet mağaza ve büfe alanı kiraya veriliyor!

Metro İstanbul’un işletmesini üstlendiği kent içi raylı sistem hatlarında bulunan 35 adet ticari alan kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Çiftçi  tarafından kuruldu.

İstanbul’da kiralar düşecek mi?

İstanbul'daki kira artışlarıyla ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Kemal Işık “Konut kiralarındaki artış trendi sürecek” dedi.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO tarafından Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mustafa Ekşi, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mehmet Akif Ekşi, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ali Demirci görevine getirildi.

Mhka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mhka Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kadri Doğanoğlu ve Mustafa Kocakelçi ortaklığında kuruldu.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Mustafa Geyikçi kent meydanı projesi açıklaması Haberi

Mustafa Geyikçi kent meydanı projesi açıklaması

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesine ilişkin yaşanan son gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; Geyikçi açıklamasında; “Kent meydanı projemiz ne yazık ki siyasi manevralarla çıkmaza sokulmuştur” diye konuştu.

Kent projesi kapsamında önlerine siyasi engel çıktığını dile getiren Geyikçi, şunları kaydetti:

“Öncelikle şunu tüm açık yürekliliğimle ifade etmek istiyorum. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu göreve koltuk sevdamızı tatmin etmek için değil sizlere hizmet etmek için talip olduk. Ancak geride kalan zamanda yaşananlar, bugün yaşadıklarımız, bizi bu açıklamayı yapmaya mecbur bıraktı. En sonda söyleyeceğimi en başta söylemek istiyorum. Kent meydanı projemiz ne yazık ki...