28 / 03 / 2024

Mustafa Gökhan Akdeniz

Mustafa Gökhan Akdeniz

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Serdar Gökhan'dan ev fiyatına mezar aldığı iddialarına yanıt!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisi için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı haberlerine açıklık getirdi.

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

FETÖ, Gökhan Gönüle'e 7.5 milyonluk tarla satmış!

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül'e FETÖ tarla kazığı atmış. Balıkesir'de FETÖ'Den görevden alınan müdürler ünlü futbolcuya imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye satmış. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Mustafa Gökhan Akdeniz Haberi

Mustafa Gökhan Akdeniz

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...