18 / 04 / 2024

Müteahhitlik hizmet kanunu

Müteahhitlik hizmet kanunu

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, '' Müteahhitlik Hizmet Kanununun bir an önce inşaat sektör temsilcileri ile birlikte çıkartılması acilen gerekmektedir'' dedi. 

Tahir Tellioğlu: 300 bin müteahhidin üçte biri çürük!

52 bölgede örgütlendiklerini, bünyelerinde sektörle ilgili 4 federasyon bulunduğunu söyleyen İMKON Başkanı Tellioğlu: "Bugün Türkiye'de 300 bine yakın müteahhidin yaklaşık üçte biri çürük" dedi..

Müteahhitlik hizmet kanunu bir an önce yasalaşmalı!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, "Müteahhitlik hizmet kanununun bir an önce yasalaşarak bu meslek her önüne gelenin müteahhit olduğu bir alan olmaktan çıkarılmalıdır" dedi.

Müteahhitlik Hizmet Kanunu bir an önce çıkartılmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, '' Müteahhitlik Hizmet Kanununun bir an önce inşaat sektör temsilcileri ile birlikte çıkartılması acilen gerekmektedir'' dedi. 

Müteahhitlik Hizmet Yasası şart!

ANTMÜTDER Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşüm ve yeni projelerle büyüyeceğini söyledi. Karataş, 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın çıkartılması şart' açıklamasında bulundu.

Müteahhitlik kanunu gecikmemeli!

KAYİMDER Başkanı Abdülkadir Kömürcü, İnşaat camiasının itibara kavuşması için Müteahhitlik kanununun bir an önce çıkarılması gerektiğini söyledi.

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Müteahhitlere hizmet kanunu çıkmalı!

İMKON Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, Şehircilik Şurası açılış programında konuştu. Tellioğlu, "Cumhurbaşkanımızın müteahhitlere kulak vermesini, müteahhitlik hizmet kanunun çıkmasını zatıâlilerinden arz ediyoruz" dedi.

Kadem Bacaksız: Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadem Bacaksız, "Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı, bir oda şemsiyesi altında yasal bir statüye kavuşturulmalı. Bu dönüşüm sektörün pek çok problemini çözecektir." dedi.

Deniz Karataş: Müteahhitlik hizmet yasası şart!

Türk Müteahhitlik sektörü dünyada kendini kanıtlamış bir sektördür. Bu başarı tesadüf değildir, ancak yurtdışında yakaladığımız bu başarının aynısını, ülkemizde tutturamamamız, sistemde eksiklik olduğunu apaçık ortaya koymaktadır

Müteahhitlik hizmetlerinde hedef Sahra Altı Afrika ülkeleri!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET), ‘İnşaat Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri İhracat Stratejisi Çalıştayı’nı gerçekleştirdi.

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

İnşaat sektöründe istihdam son 5 ayda yüzde 11 azaldı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Bunun temel sebebi, Türkiye'de Müteahhitlik Hizmet Kanunu'nun olmayışından kaynaklı, belediye ruhsatları ve inşaat metrekare üretimi açısından bir düşüş var" dedi

Deniz Karataş: Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı!

ANTMUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, 'Türkiye'de her isteyen müteahhitlik yapmamalı ve sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için müteahhitlik hizmet yasası bir önce meclisin gündemine getirilmeli" dedi

Deniz Karataş: Müteahhitlik Yasası olmazsa olmazımız!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Müteahhitlik hizmet yasası çıkmadığı sürece bir daireyi beş kişiye satan müteahhit de olacaktır, maketten daire satıp vatandaşı dolandıran da...” dedi.

Müteahhitlik Hizmet Yasası dört gözle bekleniyor!

Sektörü lekeleyen müteahhitlere karşı Müteahhitlik Hizmet Yasası dört gözle bekleniyor. Sorunları masaya yatıran Müteahhitler en büyük sorunun bu olduğu yönünde görüş bildiriyor.

Müteahhitlik hizmet kanunu Haberi

Müteahhitlik hizmet kanunu

3. Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, '' Müteahhitlik Hizmet Kanununun bir an önce inşaat sektör temsilcileri ile birlikte çıkartılması acilen gerekmektedir'' dedi. 


İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) olarak 3. Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. ​Genel Kurulumuz, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna ve MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal'ın da katılımıyla yapıldı. 

İMKON 3. OLAĞAN GENEL KURUL, GENEL BAŞKAN KONUŞMA METNİNİN ÖZETİ

Değerli protokol, ülkemizin dört bir yanından gelen müteahhitlik sektörünün değerli delegasyonu, kıymetli meslektaşlarım, değerli basın mensupları, Konfederasyonumuzun 3. Olağan Genel Kurulu’na bizleri yalnız bırakmayarak geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz.
    

Öncelikle inşaat sektörünün...