19 / 04 / 2024

MYC Partners Bodrum

MYC Partners Bodrum

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

MYC Partners Bodrum'da projelerine devam edecek!

MYC Partners, Bodrum’daki 60 milyon dolarlık otel ve konut projesine başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, projenin satışa çıktığını belirterek, “Kendime 72 komşu arıyorum” dedi.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Estetihca yurt dışına açılıyor!

Wellness konseptini hayata geçicerek olan MYC Partners, Bodrum LUX oteline sağlığı getiriyor. Şirket, yeni konseptle sezonu 12 aya uzatmayı hedefliyor.  

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

MYC Partners, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

LUX Bodrum Resort&Residences açıldı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolarlıklık yatırımla hayata geçirilen LUX Bodrum Resort&Residences, hizmete açıldı. Otel 91 otel oda, 72 rezidans ve 1 adet villadan meydana geliyor.

LUX* Bodrum’dan Alzheimer Vakfı’na destek!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residences bilet geliri Alzheimer Vakfı’na bağışlanacak Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği’nin ana sponsoru oldu.

LUX* Bodrum Resort & Residences görücüye çıktı!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, LUX*’ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences cemiyet ve iş dünyasına özel düzenlenen bir davette görücüye çıktı.

LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılacak!

MYC Partners tarafından inşa edilen LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılıyor. Proje 75 milyon dolarlık yatırımla hizmete girecek.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u LUX Resort ve Hotels işletecek!

MYC Partners’ın patronu Akdoğan, Bodrum’daki otelin işletmesini Türkiye’ye yatırım konusunda istekli olan Asya merkezli LUX Grubu’na verdi. Akdoğan “Trump’ın yöneticileri çok peşimizden koştu ama LUX ile anlaştık” dedi.

Mila’s Daphne Residence'ın otelini Lux Resorts işletecek!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’daki Mila’s Daphne Residence projesinde yer alan otelin işletmesi için dünyaca ünlü Lux Resort&Hotels’le anlaştıklarını açıkladı.

Capital Partners, Canyon Ranch'in Türkiye şubesini açacak!

Kazak devi Capital Partners, ABD’li Canyon Ranch’i Bodrum’da açmak için gün sayıyor. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Kaplankaya projesi, şirketin ABD dışındaki ilk yatırımı olacak

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

MYC Partners Bodrum Haberi

MYC Partners Bodrum

DR. Murat Akdoğan, iş dünyasının sıra dışı girişimcilerinden biri... 24 yaşında mühendis olarak girdiği Baymak'ı, kriz döneminde batmaktan kurtardı ve ardından şirketin patronu oldu. Onun yönetiminde Baymak, sektörün en büyük oyuncusu haline geldi. 2002 yılında İngiliz Baxi Group ile ortaklığa imza atan Akdoğan, 2013 yılında da şirketi tümüyle BDR Therma'ya satarak sektörden çıktı. Baymak'ta yapmak istediği her şeyi yaptığını belirten Akdoğan'ın odağında ise artık sağlık, gayrimenkul ve turizm sektörü var.


Ethica ve Estetica markalarıyla sağlıkta 1'i genel 3'ü estetik olmak üzere 4 hastaneyle yola devam eden Akdoğan, "Bu alanda 120 milyon TL'lik bir hacmimiz var, Ancak bu hacmi 3 yılda 3 katına çıkarma potansiyeli de bulunuyor" diyor. Akdoğan, bu potansiyeli hayata geçirmek için gözünü yurt dışına çevirmiş durumda, ilk olarak...