18 / 04 / 2024

nabi avcı eskişehir mobilya meslek lisesi

nabi avcı eskişehir mobilya meslek lisesi

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Eskişehir eski stat alanına şehir meydanı geliyor!

Bakan Nabi Avcı, "Eskişehir eski stat yerini yapılaşmaya açmadan yeni stadına kavuşma imkânına kavuştu" dedi.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Eskişehirspor'un stadını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Türkiye'nin en büyük kent meydanı Eskişehir'e yapılacak!

Eskişehir'de yapılacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi tanıtım töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 20 milyon TL'ye yapılacak olan projenin Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacağını söyledi.

Eskişehir'de Türk Dünyası Kent Meydanı Projesi tanıtıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de yapılması planlanan Türk Dünyası Kent Meydanı'na ilişkin "Burası Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacak" dedi.

Eskişehir'de mobilya meslek lisesi açılacak!

Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. " dedi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katıldığı törenle atıldı. Hastanenin 2017 yılına kadar tamamlanması için söz alındı.

Nabi Avcı Eskişehir'de açık hava müzesi inşaatını inceledi!

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı’nda bulunan ve Türk dünyası ülkelerinde bulunan önemli eserlerin minyatürlerinin yer alacağı alandaki çalışmaları yerinde inceledi.

Alaaddin Camisi ibadete açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kalıcı Eserler Projesi kapsamında restorasyonu yapılan Alaaddin Camisi'nin açılışını yaptı.Eskişehir'de yeni stadın açılışı da 19 Mayıs'ta açılacak...

Eskişehir Çağdaş Seramik Açık Hava Müzesi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak Eskişehir'de saymakla bitmeyecek çok sayıda kalıcı esere imza attık, daha da devam ediyor" dedi...

Eskişehir'de 3 projenin açılışı ile 10 tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Eskişehir'de 3 projenin açılışı ile 10 tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Avcı: "Bunlar ilimize yapılan ilk yatırımlar değil tabi son yatırımlar da olmayacak" dedi...

nabi avcı eskişehir mobilya meslek lisesi Haberi

nabi avcı eskişehir mobilya meslek lisesi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu tür operasyonlar öyle 3-5 maceraperestin kendi kafasına göre yapacağı eylemler değil. Bunlar yabancı istihbarat örgütlerinin araya perdeler koyarak müdahil olduğu operasyonlardır" dedi.


Avcı, Eskişehir'de mobilya satıcılarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, sektör esnafıyla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Eskişehir'de müfredatını mobilyacılarla oluşturacakları bir mobilya meslek lisesi açılacağını belirten Avcı, "Bunu da proje müsaitse sizin sitenin orada açarız. Bu mobilya meslek lisesi 2 bölüm halinde tasarlanır. Bir bölümü yapım bölümü, yani ana elemanı yetiştirecek bölüm; bir de tasarım bölümü'' ifadesini kullandı.


  Organize sanayi bölgelerinde meslek liseleri açtıklarını ve açmaya da devam ettiklerini anlatan Bakan Avcı, şunları kaydetti:


"Hatırlarsanız geçen seçimlerden önce Sayın Kılıçdaroğlu, 'Biz organize sanayi bölgelerinde meslek liseleri açacağız' dedi. Ben...