25 / 04 / 2024

naci ağbal kentsel dönüşüm projeleri

naci ağbal kentsel dönüşüm projeleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kentsel dönüşüm uygulamalarıyla şehirleri adeta yeniden ürettiklerini açıkladı. 

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Naci Ağbal niçin görevinden alındı? Görevden alınması piyasalara nasıl yansır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Naci Ağbal niçin görevinden alındı? Görevden alınması piyasalara nasıl yansır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 17 maddelik analizi...

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan faiz açıklaması!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, "Faiz indirimini uzun süre gündemimize almamız mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Naci Ağbal: Konut kredilerinde güçlü genişleme belirgin!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-1" çevrim içi bilgilendirme toplantısında 2020 yılı konut kredisine dair açıklamalarda bulundu. 

Naci Ağbal: Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz!

TCMB Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini, 2022 sonunda yüzde 7'ye, 2023 sonunda ise orta vadeli hedef olan yüzde 5 seviyesine gerileyerek istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Enflasyon Raporu 28 Ocak'ta açıklanacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-I"in tanıtımı amacıyla 28 Ocak Perşembe basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Merkez Bankası Başkanı Ağbal: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, '2021 Yılında Para ve Kur Politikası' tanıtım toplantısında yaptığı sunumda, "Fiyat istikrarını sağlamak hepimizin ortak amacı olmalıdır. TCMB olarak biz bu amaca yürekten inanıyoruz ve enflasyonu düşürmekte kararlıyız" ifadesini kullandı.

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

TCMB Başkanlığına Naci Ağbal atandı!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile TCMB Başkanı Murat Uysal görevinden alınarak, yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

naci ağbal kentsel dönüşüm projeleri Haberi

naci ağbal kentsel dönüşüm projeleri

Cazibe Merkezleri Programı'yla ilgili dün tebliğin yayımlandığını hatırlatan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Ben inanıyorum ki Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 'Malatya en çok yatırım çekecek illerimizin başında gelecek' diyebilirim. Dolayısıyla bölgenin gelişmesi noktasında program kapsamında önemli bir adım başlattık, teşvikleri genişlettik. En son Cazibe Merkezleri Programı kapsamında enerji teşviki getirdik." dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden Ağbal, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan kentte yapılan çalışmalar hakkında açıkmalarda bulundu. 

Ağbal, 1989'dan beri atıl durumda bulunan eski vagon fabrikasının Kızılay tarafından Afet Barınma Sistemleri Fabrikası'na dönüştürüleceğini hatırlatarak, "Maliye Bakanlığı olarak bununla ilgili yer tahsisini de yaptık, hayırlı olsun. Bence önemli bir yatırım olacak, bin 500 kişiye Malatya'da istihdam sağlayacak. Bununla ilgili emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."...