25 / 04 / 2024

Naci Şanlıtürk Ordu oteli

Naci Şanlıtürk Ordu oteli

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Türk Hava Kurumu'ndan Ordu'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Naci Şanlıtürk Ordu oteli Haberi

Naci Şanlıtürk Ordu oteli

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. İnşaatı başlanan otelin marka olacağı kaydediliyor.

Karadeniz Ekonomi'de yer alan habere göre; Altınordu İlçesi’nde yapımına başlanan otel 100 oda ve 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Düğün ve çok amaçlı salonu ile dikkat çeken yeni otelin ulusal bir marka zinciri tarafından işletilmesi için görüşmeler yapılıyor. Otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması amaçlanıyor. 

Ordu’nun turizm alanında önemli ivme kazandığını söyleyen Selçuk İnşaat Sahibi Naci Şanlıtürk, “Turizmde gelişebilmemiz için otel öncelikli yatırım. Ordu’nun turizmde önünü açık görüyoruz. İlimizde 5 yıldız otel eksikliğini hissedebiliyoruz. Yapılan yatırımlarla Ordu’da turizm daha da gelişecektir” şeklinde konuştu.