28 / 03 / 2024

nail olpak kredi paketi değerlendirmesi

nail olpak kredi paketi değerlendirmesi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada, "Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak" dedi.

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

DEİK'ten gayrimenkul sektörüne yurt dışında iş birliği çağrısı!

 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Buyurun, DEİK ailemizin iş birliğiyle bütün dünyanın iş insanları ağıyla, 146 iş konseyimizle ve karşı kanatlarla önümüzde sizi bekliyoruz. Gelin bu değeri daha fazla faydaya, katma değere dönüştürelim." diye konuştu.

Türk müteahhitlere Moldova'da güven tam!

DEİK Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit firmalarının Moldova'da gerçekleştirdikleri projelerde kaliteli ve zamanında iş yapma konusundaki bilinirlikleri ve güvenirlikleri yüksek" dedi...

Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada, "Düşük faizli kredi destek paketi konut sektörünü canlandıracak" dedi.

Nail Olpak: Faizlerdeki iyileşme gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek!

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

Omn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nail Olpak ve Mustafa Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu. 

Türk müteahhitlerin yeni pazarı Sahraaltı Afrika!

Nail Olpak, Türk müteahhitlik sektörünün orta vadede Sahraaltı Afrika’yı yeni hedef pazar olarak belirlemiş gibi göründüğünü söyledi..

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Cazibe Merkezleri Programı projesi son zamanların en net teşviği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı için yaptığı açıklamada, projenin son dönemde ortaya koyulan en net teşvik olduğunu söyledi.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Faiz gideri, vergi gelirinin yüzde 13’üne düştü!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD EXPO'nun açılışında küresel ekonomik görünüme ve Türkiye'nin üstlendiği misyona ilişkin değerlendirmeler yaptı.

nail olpak kredi paketi değerlendirmesi Haberi

nail olpak kredi paketi değerlendirmesi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, hükümet öncülüğünde kamu bankaları tarafından başlatılan hem yerli üretime destek hem de iç pazarı canlandırmak amacıoyla doğru bir yaklaşımla, konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil kredi paketleri ile uygun finansman koşulları sağlanmasını oldukça önemli gördüklerini dile getirdi.

Naili Olpak, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'deki etkilerini Mart'ta göstermesi sonucu alınan önlemlerin etkisiyle özellikle nisan ve mayıs aylarında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonomik aktivitede hem iç pazar hem de dış pazar anlamında düşüş yaşadıklarını dile getirdi.

Koronavirüs sürecinde hükümet tarafından gerek "Ekonomik İstikrar Kalkanı" gerekse de "İşe Devam Kredisi" gibi önemli adımlar atılarak firmalara önemli destekler sağlandığını dile getiren Olpak, bugün itibarıyla...