25 / 04 / 2024

Nanu Bedtime  berlin

Nanu Bedtime  berlin

Temelleri 2013'te online olarak atılan ve yolculuğunu perakende mağazalarıyla sürdüren Nanu Bedtime, yurtiçinde shop in shop'larla büyüyor. Şirket, yurtdışı açılımına ise eylül ayında Viyana'dan başlayacak. Marka, 2020'de Londra ve Berlin'de de mağazalar açacak.

Berlin’de yüzde 37 kira artışı mağaza kapattırıyor, Türkiye’de Şubat iş yeri kira zammı yüzde 54.72!

​​​​​​​TÜİK Şubat ayı iş yeri kira zammını yüzde 54.72 olarak açıkladı. İş yeri sahipleri zammı çok bulurken gazeteci Gaffar Yakınca X sosyal medya hesabından Berlin’de 118 yıllık lüks ürün mağazasının yüzde 37’lik kira artışı yüzünden kapandığını duyurdu. Takipçileri bizde zamlar yüzde yüz dedi

Berlin'deki konut krizi nasıl çözülecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Berlin'de yaşanan konut krizini kaleme aldı. İşte Osman Arolat'ın 'Konut tekellerine karşı referandum' başlıklı yazısı...

Berlin'deki konutlar kamulaştırma referandumu sonrası ne olacak?

Berlin'de artan kira fiyatlarına yönelik konutların kamulaştırılması için referandum gerçekleşti. Referandumdan çıkan oya göre yüzde 56'lık kesim konutların kamulaştırılmasını talep ediyor. 

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

Berlin'deki konut kamulaştırma referandumunda oylar çalındı iddiası!

Berlin’de konutların kamulaştırılmasına ilişkin referandum dün yapıldı. Ancak referandumda büyük fiyaskolar yaşandı. Önce oylar kayboldu ve sonra da seçmenler evlerine gönderildi, bu nedenle birçok seçmen oy kullanamadı.

Berlin'deki konut kamulaştırma referandumu neden önemli?

Almanya'nın başkenti Berlin'de halk, kira fiyatlarındaki artışı engellemek amacıyla bir referandum gerçekleştirildi. Referandumdan evet oyu çıkması durumunda 226 binden fazla kiralık daire kamuya devredilebilir...

Berlin'de 200 binden fazla konutun kamulaştırılmasına evet oyu verildi!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda 200 binden fazla konut için evet oyu kullanıldı.

Berlin'de kira ve konut fiyatlarına ilişkin referandum yapıldı!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda seçmen kira fiyatlarındaki aşırı yükselişin engellenebilmesi için çok sayıda toplu konutun emlak şirketlerinden alınarak kamulaştırmasını oyladı. 

Berlin'deki yüksek kira fiyatlarına Viyana modeli önerisi!

Almanya’nın başkenti Berlin’in gündemi, yüksek kira bedelleri. Bu çerçevede halk, bugün yalnızca genel seçimler için değil, yeni eyalet yönetimini seçmek ve konut krizine karşı harekete geçmek için de sandık başında. 

Berlin'de artan konut ve kira fiyatlarına ilişkin referandum yapılacak!

Berlin'de eyalet seçimlerinin yanı sıra yüksek konut ve kira fiyatları probleminin çözülmesi için başkentteki konutların kamulaştırılması önerisi için bir referandum yapılacak. 

Almanya'daki yüksek konut fiyatları Berlin'de protesto edildi!

Almanya’nın başkenti Berlin'de, ülkede özellikle büyük kentlerde yükselen ev fiyatları protesto edildi. Ülkenin çeşitli bölgelerinden katılım gösterilen gösteride, federal ve eyalet hükümetler, kira yükselişlerine karşı mücadele etmemekle suçlandı.

Berlin’de 240 bin konut için kamulaştırma oylaması yapılacak!

Almanya’da 26 Eylül günü genel seçimler esnasında Berlin’de yaklaşık 240 bin konutun kamulaştırılması ve sosyal konutların kalıcı olmasını planlayan halk oylaması da gerçekleştirilecek. 

Berlin'de yüksek kiralar protesto edildi!

Artan kira fiyatlarıyla sık sık gündeme gelen Berlin'de yüksek kiralar protesto edildi...

Nanu Bedtime  berlin Haberi

Nanu Bedtime  berlin

Nanu Bedtime, 2006 yılında anne olduğunda kızı için hayal ettiği kaliteli uyku ürünlerini hiçbir yerde bulamayan Nazmiye Sabuncuoğlu Arslantürk tarafından kuruldu. O zamanlar Türkiye'nin ileri gelen reklam ajanslarından birinin ortağı ve başkan yardımcısı olan Arslantürk, uykunun çocuk gelişimindeki önemine rağmen piyasada iyi uykuyu destekleyen doğru ürünler bulamamıştı. Bebek ve çocuklara yönelik bir uyku markası yaratma fikri, işi reklamcılık, yani marka yaratmak olan Arslantürk'ün aklında yıllar içinde demlenip güçlendi. 2013 sonbaharında reklamcılık kariyerini noktaladığındaysa, 'Nanu Bedtime' adıyla 0-14 yaş bebek ve çocukları iyi uykuya kavuşturacak bir mağaza konsepti kurma işine soyundu.

YENİ PAZARLAR

Ekonomist'te yer alan habere göre; Türkiye'nin ve dünyanın ilk uyku markası olarak öncelikle web sitesini hizmete sundu. Bunu, Mayıs 2015'te Göktürk'te açılan ilk mağazası izledi, ikinci mağazasını ise Haziran...