29 / 03 / 2024

Narlıdere Asmabahçeler nerede

Narlıdere Asmabahçeler nerede

Babil'in bahçeleri İzmir'e uzandı TANYER İnşaat tarafından Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler projesi, gerek konumu gerekse özel mimarisiyle dikkat çekiyor.

Koru Narlıdere nerede?

Koru Narlıdere nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve loft daireler bulunuyor.

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Narlıdere'de 4.8 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Narlıdere Belediyesi, Narlı Mahallesi'ndeki 5 işyerini ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için 15 firma yarışıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için geri sayım başladı!

İnşaatı bu yıl içerisinde başlayacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaları yeni yılda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaların yeni yılda başlayacağını müjdeledi. İzmir'e yatırımların çoğaldığını dile getiren Kocaoğlu, "Özellikle sağlık turizminde ve fuarcılık alanında daha gerçekleştirilecek önemli yatırımlar var" dedi.

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için gerçekleştireceği uluslararası ihale içim 38 firma ihale dosyası satın aldı.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ihalesi 20 Aralık'ta!

Yatırımlara devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta uluslararası ihaleye çıkacak. 

Narlıdere metro ihalesine görülmemiş ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta yapacağı uluslararası ihale için yerli ve yabancı 17 firma ihale dosyası aldı.

Narlıdere Asmabahçeler nerede Haberi

Narlıdere Asmabahçeler nerede

2015 yılında sahiplerine teslim edilecek olan Asma Bahçeler, konumu ve sıradışı mimarisiyle ev sahibi olmak isteyenlerin son dönemde en fazla ilgi gösterdiği projeler arasına yerleşti. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, bol oksijenli huzurlu bir yaşam ortamı yarattıklarını belirterek, "Asma Bahçeler'de 'Ufkunu aç, nefes al' diyoruz" dedi. 

3+1 dubleks ile 2+1 villaların yanısıra 3+1, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan projede, yok yok... İzmir Asma Bahçeler'de; açık tuzlu su havuzu, çocuk havuzu, doğal yürüyüş ve bisiklet parkurları, fitness salonu, sauna, otopark...