28 / 03 / 2024

Nata Konut Kulelerinin satışı devam ediyor mu

Nata Konut Kulelerinin satışı devam ediyor mu

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini. 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

Nata Konut Kuleleri'nin satışlarında yüzde 70 artış yaşandı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini. 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor.

Nata Vega Konut Kuleleri'nde kampanya!

Ankara Mamak'ta Nata Holding tarafından hayata geçirilen Nata Vega Konut Kuleleri'nde kampanya detayları...

Nata Vega Konut Kuleleri'nde avantajlı fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü konut satışlarını tetiklemek için birbirinden farklı kampanyalar düzenleniyor. Nata Holding, teslime hazır, sıfır daireleri avantajlı kampanyalarla satışa çıkararak yüzleri güldürdü.

Nata Holding'in hedefi 2020 yılına kadar 4 bin konut!

Sultangazi'de konut, AVM ve işyerinden oluşan projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. 74 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek projenin 250 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor.

Nata Holding Sultangazi projesini 3 yılda tamamlayacak!

SULTANGAZİ'de konut, AVM ve işyerinden oluşan karma projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. Proje toplam 250 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek..

Nata İncek Ankara'da daire teslimleri Aralık 2015'te!

Yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, beton boru ve prefabrike imalatlar, çimento ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Nata Holding, konut sektörüne hızlı giriş yaptı. Mogan Gölü manzaralı Nata İncek projesini hayata geçiriyor.

Nata Vega Konut Kuleleri'nde satışlar devam ediyor!

Dünya inşaat sektörünün en başarılı firmaları arasında bu yıl 116. sırada yer alan Nata Holding, yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, beton boru ve prefabrike imalatlar, çimento ve enerji sektörlerinin dışında, konut projeleriyle de adından söz ettirmeyi ba

Ankara Nata İncek teslim tarihi!

Ankara Nata İncek teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 20 katlı 4 blok halinde yükselen Nata İncek'te 2 oda 1 salon, 3 oda 1 saloni 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri yer alıyor...

Nata Konut Kulelerinin satışı devam ediyor mu Haberi

Nata Konut Kulelerinin satışı devam ediyor mu

Özellikle siyasi istikrarsızlık ve artan faiz oranları nedeniyle son 5-6 aydır konut satışlarında belirgin bir azalma yaşandığını kaydeden uzmanlar, bu yüzden maliyetlerin artmasının ve döviz kurunun yükselmesinin henüz ev fiyatlarına zam olarak yansımadığını ifade ediyor. Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan, Ankara'da yaptıkları yatırımlarla, konut sektörünün önemli yatırımcılarından biri olan Nata Holding İcra Kurulu Üyesi Süleyman Sayın " 1 Kasını seçimlerinin sektöre nasıl yansıdığını şu kısa sürede bile hissettik. Her iki projemiz NATA İncek ve Nata Konut Kuleleri'nin satışlarında yüzde 70 artış olduğunu gözlemliyoruz " diye konuşlu. 


http://www.vegapark.com.tr


Adana Beş...