24 / 04 / 2024

nef abd

nef abd

Nef'in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, hedeflerinin lüksü ve tasarımı ulaşılamaz olmaktan çıkarmak olduğunu söyledi. Timur: "ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere hazırlanıyoruz." dedi..

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Nef, yurtdışı planlarını Amerika’da anlattı!

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

Nef'ten ABD'de darbe karşıtı ilan!

Türk inşaat şirketi Nef Yapı, FETÖ'nün darbe girişimine karşı ABD'de The New York Times gazetesinde bir ilan yayımladı.

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Nef New York yoğun ilgi görüyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, New York’taki projelerine 2016’nın mart ayında başlayacaklarını açıkladı. Timur, ABD’deki ikinci projelerinin ise Chicago’da olacağını söyledi.

Nef, ABD'de Empire State'e komşu yapacak!

Manhattan'ın merkezinde 60 katlı konut projesi üretmek için kolları sıvayan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Metrekare fiyatı 35 bin dolardan başlayacak" dedi. İşte ayrıntılar...

Nef Gayrimenkul New York projesi!

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.

Nef ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere hazırlanıyor!

Nef'in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, hedeflerinin lüksü ve tasarımı ulaşılamaz olmaktan çıkarmak olduğunu söyledi. Timur: "ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere hazırlanıyoruz." dedi..

Timur Holding Nef konseptini ABD'ye taşıyor!

Timur Holding’in 3. kuşak temsilcisi Erden Timur’un hayata geçirdiği Nef markası 17 ayrı patente ulaştı. Timur, son olarak Nef konseptini ABD’lilerin talebi üzerine Manhattan’a taşıyarak bu sektörde ilk know how ihracatı yapmayı başardı.

Nef Bebeköy yakında satışa çıkacak!

Bebek sırtlarındaki yer alan Abdülhamit döneminde yapılan ve sonradan restore edilen köşklerden meydana gelen Nef Bebeköy projesi yakında satışa sunulacak. Proje toplam 68 dönüm alanda yer alıyor

Timur Gayrimenkul'ün Nef'leri New York'ta yükselecek!

Şirketin sahibi Erden Timur, "ABD'li bir yatırım fonu bütün Amerika'daki Nef'lerle ilgileniyor" diyor. Türkiye'den hatta dünyadan ilk kez bir gayrimenkul firması dünyanın en prestijli tasarım fuarlarından biri olan 100% Design London'a katıldı

Güllüoğlu, ABD'deki bütün eyaletlerinde şubeleşecek!

BAKLAVACI Güllüoğlu'nun hedefi ABD'deki bütün eyaletlerde şubeleşmek...

ABD'de ev fiyatları yüzde 0,8 oranında arttı!

ABD'de ev fiyatları Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8 oranında arttı

nef abd Haberi

nef abd
Geçtiğimiz günlerde New York projesiyle gayrimenkulün Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review Future Projects Awards'ta "Yüksek Katlı Binalar" kategorisinde "Dünyanın En İyi Projesi" ödülünü alan Nef'in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, hedeflerinin lüksü ve tasarımı ulaşılamaz olmaktan çıkarmak olduğunu söyledi. Timur, "2010'dan bu yana Nef markamızla içinde evler, ofisler, suitler, apartmanlar, flatler, dormlar ve rezidanslar olmak üzere 7 seri üzerinde üretim gerçekleştiriyoruz. Şu anda inşaatı devam eden 5 projemiz bulunuyor. ABD'de 4 ayrı eyalette yeni projelere hazırlanıyoruz. Bu yıl lansmanı yapılacak 210 milyon dolar yatırım değerine sahip Nef New York projesi için mimari çalışmalarımızı da sürdürüyoruz"...