26 / 04 / 2024

nef iki adres bilgileri

nef iki adres bilgileri

Nef 2 Haliç projesi Timur Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa yakasında bulunan Haliç'te hayata geçiriliyor. 4 bloktan meydana gelen projede 1+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor...

Nef İki fiyatları!

Nef İki fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Daire teslimlerinin Ağustos 2013'te yapılacağı Nef İki Haliç'te yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Arsa Çanakkale fiyat listesi Eylül 2022! 

Nef Arsa Çanakkale, Çanakkale'nin Ayvacık bölgesinde Naldöken ve Babadere'de iki farklı proje olarak hayata geçiriliyor. Peki Nef Arsa Çanakkale fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Çanakkale fiyat Eylül 2022...

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Nef'ten iki günde 103 milyon liralık satış!

Nef, 5 projesinde başlattığı yüzde 40 indirim kampanyası ile 14-15 Aralık'ta toplam 103 milyon 398 bin 316 TL'lik konut satışı gerçekleştirdi.

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef seçim sonrası 47 milyon TL ciro elde etti!

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Seçimi takip eden iki günde 70 daire satıp 47 milyon TL ciro elde ettiklerini açıkladı...

Nef’ten seçim sonrası 47 milyon TL tutarında satış!

2017 yılında yaklaşık 2 bin adetlik konut satışı ve 1,5 milyar liralık ciro elde eden Nef seçim sonrasında sadece iki günde 70 daire sattı...

Nef Ankara ve Antalya’da yaşlı bakım evi yapacak!

Şu sıralar bambaşka bir proje hazırlığı yapan Nef, Ankara ve Antalya'da yaşlı bakım evleri yapacak. Nef Bu konuda dünyanın iki büyük fonuyla masaya oturmuş...

NEF 3D yazıcıyla ev üretimine başlıyor!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut inşasında iki ay sonra 3D yazıcıyla ev üretimine başlayacaklarını söyledi.

nef iki adres bilgileri Haberi

nef iki adres bilgileri
İstanbul Avrupa yakası Haliç'te inşa edilen Nef 2 Haliç projesi Timur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nef 2 Suites ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.

4 blok halide yükselen Nef 2 Haliç projesi 5.5 milyar dolar yatırım bedeline sahip. Projede 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 alon konut alternefileri bulunuyor.

Kişisel gelişim stüdyosu, barbekü alanı, hobi odası, sanat atölyesi, yüzme havuzu ve oyun alanlarına yer veren Nef 2 Haliç projesi kapsamında 288 adet konut mevcut.

Nef 2 Haliç konut alanlarına göre 1 oda 1 salon daireler 60 metrekare ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Nef Suites Haliç nerede?

Nef 2 adres bilgileri: Topçular Mah. Rami Kışla Cad. Tikveşli sok. No...