18 / 04 / 2024

nevşehir 2000 evler satılık dükkan

nevşehir 2000 evler satılık dükkan

Nevşehir Belediye Başkanlığından: Nevşehir'de bulunan depo ve ticari üniteler 12 Şubat 2013 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir 2000 Evler Mahallesi'nde yollar asfaltlanıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ana yolların sıcak asfaltla kaplanması projesi , aralıksız devam ediyor. Atatürk Bulvarında geçtiğimiz günlerde tamamlanan sıcak asfaltlama çalışmaları, 2000 Evler Mahallesinde devam ediyor.

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

Nevşehir'de kamulaştırılan evler yeşil alana dönüşecek!

Nevşehir Merkeze bağlı Kaymaklı beldesinde belediye iki evi sahiplerinden alarak kamulaştırdı. Bu evler önümüzdeki günlerde yeşil alana dönüştürülecek.

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı kiralanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Nevşehir Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkı devri için ihale açtı. Geçici teminat tutarı 50,000 euro olarak belirlenen ihaleye 7 Kasım'a kadar teklif verilebilecek.

TOKİ Nevşehir'de 419 konut kurayla sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ' nın ( TOKİ ) Nevşehir ' e inşa ettiği 419 konut, noter huzurunda dün gerçekleştirilen kura töreniyle sahiplerini buldu...

Nevşehir Derinkuyu'da 8 adet satılık arsa 2 milyon 645 bin 374 TL!

Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi'nde yer alan 8 adet arsa Derinkuyu İcra Dairesi tarafından 28 Ekim 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Nevşehir TOKİ kuraları 16 Eylül'de çekilecek!

Nevşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde yaptırılan 419 konutun kura çekimi l 16 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek.Yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler.

nevşehir 2000 evler satılık dükkan Haberi

nevşehir 2000 evler satılık dükkan

Nevşehir'de 36 pafta, 14 ada, 14 ve 16 parsellerde bulunan depolar ve dükkanlar ile 2000 Evler Mahallesinde Belediye dükkanlarında bulunan 17 nolu işyeri 12 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 19 bin 488 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 500 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için