05 / 05 / 2024

Nevşehir Külliyesinin inşaatında son durum

Nevşehir Külliyesinin inşaatında son durum

Nevşehir'in en önemli eserler arasında ilk sırayı Nevşehir Külliyesi alacak. Şehrin sivil mimarisine uygun bir yapı içerisinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin derin izlerini taşıyacak Nevşehir Külliyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir Külliyesi 2016'da hizmete açılacak!

Nevşehir Belediyesi´nin , şehir kimliği ile örtüşen mimari ve sosyal donatıları ile birlikte geleceğe taşınacak en önemli eserler arasında ilk sırayı alacak Nevşehir Külliyesi´nin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

SASA inşaatında çalışan işçilerden düşük zamma tepki! En az iki asgari ücret istiyoruz...

SASA’nın Adana'da yeni yapılan fabrikasının inşaatında çalışan işçiler, maaşlarına yapılan düşük zaman dolayı işi bıraktı. 

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Nevşehir Külliyesinin inşaatında son durum Haberi

Nevşehir Külliyesinin inşaatında son durum

Şehir kimliğine uygun mimarisi ve sosyal donatılarıyla birlikte geleceğe taşınacak en önemli eserler arasında ilk sırayı Nevşehir Külliyesi alacak. Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde şehrin sivil mimarisine uygun bir yapı içerisinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin derin izlerini taşıyacak Nevşehir Külliyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


10 milyon tl yardım 


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de oluşturduğu çalışma ofisiyle daha yakından takip ettiği Nevşehir Külliyesi’nin yapımı için hayırseverlerin de yardım ve katkıları da aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi’nin 10 milyon TL ile katkı sağladığı Nevşehir Külliyesi’nin en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Külliyesi’nin yapımına sağladıkları katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.


52 bin m²'lik meydan


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 3 kattan oluşacak ve...