25 / 04 / 2024

Nevzat Doğan kim

Nevzat Doğan kim

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Kocaeli Cedit'te dönüşüm başladı!

Kocaeli Cedit'te mahalle inceleme gezisi gerçekleştirilen Nevzat Doğan, "Cedit Mahallesi'nde vatandaşların istek ve arzuları doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.

Nevzat Doğan: Sürekli otopark yapmakla sorun halledilmez!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, muhalefetin şerh koyduğu imar planı maddesi ile ilgili, "Her eve bir araçlık yer verilmesi konusunda ısrarcı olmalıyız. Sürekli otopark yapmakla bu iş halledilemez" dedi...

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Nevzat Doğan: 2017 projelerle dolu bir yıl olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde müteahhitlere inisiyatif verilmeli!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Şehrimizdeki inşaat sektöründe ciddi hareketlenmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla sizlerin sektörünüzde yapılacak çok iş, konuşulacak çok konu var." dedi.

Nevzat Doğan: 2016 projelerin ortaya çıktığı yıl olacak!

AK Partili yöneticilere projelerini anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016 yılının hızlı başladığını ifade ederek, “2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak” dedi

Nevzat Doğan: Yeni İzmit'e yeni meydanlar yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade ederek, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.

Nevzat Doğan: Kaçak yapıların ısrarla karşısında olacağız!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, müteahhitleri uyararak, çevreyi rahatsız etmemelerini istedi. Doğan, kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini de yineledi.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

Nevzat Doğan kim Haberi

Nevzat Doğan kim

İzmit Belediyesi yaklaşık 10 yıl önce Tarih Koridoru projesine başladı. Proje kapsamında İzmit Kapanca Sokak'ta yer alan tarihi konaklar restore edildi. 2011 yılında restore edilen Yeşil Konak ‘Belediye Müzesi' olarak hazırlandı.

Sözcü'den Cüneyt Enç'in haberine göre, yerel seçimlerden sonra el değiştiren belediye yetkilileri tarihi konakta inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından tarihi konağın cihannüma katının yatak odası yapıldığı ortaya çıktı. AKP'li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu tespit edildi.

Kilitli bir şekilde ziyaretçi girişine kapalı olan ve İzmit Körfezi manzarasına sahip olan lüks odanın girişinde geniş bir hol ve duşakabin bulunuyor. Cihannüma katının altında ise misafir ve oturma odası ile geniş bir plazma TV dikkat çekiyor. Yatak odasında, holde ve diğer bütün odalarda...