25 / 04 / 2024

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Mersin Akdere Köyü'ndeki bozulan asfalt sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Mersin'in Silifke ilçesindeki Akdere Köyü yolunun iyileştirme ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddiaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Kamu lojmanlarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamu kurumlarının lojmanlarına ilişkin soru önergesi hazırları. Gürer Başbakan Yıldırım'a toplam 4 soru sordu.

Engelliler için yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, görme ve ortopedik engelliler için yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya 3 soru sordu.

Niğde Bor'un koruma altındaki tarihi yapıları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin merkez ve Bor ilçelerinde koruma altındaki tarihi yapıların durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla-Adana Pozantı yol yapım çalışması mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla-Pozantı yol yapım çalışması ile duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Devlet Malzeme Ofisi'nin Göztepe'deki arazisi mecliste konu oldu!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Devlet Malzeme Ofisi tarafından satılan araziye ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorularını Maliye Bakanı Naci Ağbal'a iletti..

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Niğde Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırma sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bor'un Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beral Albayrak'a sordu..

Konya'nın Zengen Mahallesi Niğde'ye bağlanacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Konya'ya bağlı olan Zengen Mahallesi'nin Niğde'ye bağlanmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu.

Niğde Sazlıca altyapı projeleri TBMM'de

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Sazlıca Kasabası'nda yürütülen su, kanalizasyon ve altyapı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ankara-Pozantı otoyolu sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara-Pozantı otoyolu nedeniyle ekim yapamayan çiftçilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Niğde Dündarlı Kasabası'nda mesire alanı yapılacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde mesire alanı çalışmalarını TBMM gündemine taşıdı. Gürer, Niğde'nin Dündarlı Kasabası'nda mesire alanı yapılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

2021'de satışı yapılan Hazine'ye ait taşınmazlar TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2021 yılında satışı yapılan Hazineye ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

Türkiye'de yabancıların edindiği mülkler mecliste!

Türkiye'de yabancıların edindiği mülkler ve tarımsal yatırımlar meclis gündemine taşındı. Chp Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, olası bir depreme karşı yapılan hazırlık çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Yabancıların Türkiye’de 16 milyon metrekare tarım arazisi var!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesini cevaplayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şubat 2021 itibariyle yabancıların Türkiye'de 16 milyon 260 bin metrekare tarım arazisine sahip olduğunu yanıtladı. 

Türkiye'de 729 bin riskli yapı tespit edildi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son 2 yıl içinde imara uygun olmadığı belirlenen binalarla ilgili alınan kararların açıklanması talebiyle verdiği yazılı önergesinde, imara uygun olmayan binaların illere göre dağılımı ve yıkım kararı alınan bina sayısını sordu. 

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Ulaştırma Bakanlığı’nın proje öncelikleri değişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından önceki yıllarda hayata geçirilen fakat uzun süredir harcama yapılmayan projeler TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBBM'ye soru önergesi sundu...

Vakıflara devredilen kamuya ait gayrimenkul sayısı TBMM'de!

Türkiye'deki vakıf sayısına ve bu vakıflara devri yapılan kamuya ait taşınmaz sayıları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Haberi

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer


Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


Önergesinde "Niğde ile Çamardı arasında Gümüşler Kasabasından geçen ve Üçkapılı yaylasını aşarak ulaşım sağlanan yolda güzergah yapılmakta olan gölet nedeni ile değiştirilmiş, bu kez yol oldukça virajlı ve dik olarak açılmıştır." diyen Gürer iki soru sordu.


Gürer'in soruları


1- Yeni düzenlenen yol ile bölgede kar yağışı olması halinde ulaşım olanağı ortadan kalkacağı görülmektedir. Başka bir güzergahın açılması olası değil miydi?


2- Yolun genişletilmesi, dik olan iniş çıkışların düzenlenmesi ve yolun asfaltlanması düşünülmekte...