18 / 04 / 2024

niğde organize sanayi elektrik fiyatı

niğde organize sanayi elektrik fiyatı

Niğde Organize Sanayi Bölgesi ( NOSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi...

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sarıyer’de 60 bin TL bedelle Cihat Algün tarafından açıldı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması amaçlanıyor.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31282 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

niğde organize sanayi elektrik fiyatı Haberi

niğde organize sanayi elektrik fiyatı


Türkiye’de en ucuz elektriği Niğde Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan firmalar kullanacak.


Niğde Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi. Altunbaş, ucuz elektrik temin edebilmek için OSB’ye 50 envalık yeni bir trafo kurulacağının müjdesini vererek, trafonun TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından planlandığını ve önümüzdeki günlerde kurulacağını ifade etti.


Ucuz elektrikle birlikte yatırımcı ve sanayicilerin pazarda rahatça rekabet edebilecek duruma geleceğine değinen Altunbaş: “Bölge sanayicilerinin daha uygun fiyatlarda elektrik kullanmalarını sağlamak amacıyla Niğde OSB’nin elektrik bağlantı tipi değiştirilerek TEİAŞ’a bağlı iletim abonesi olundu. Bu sayede Haziran 2013 itibariyle elektrik faturalarında yüzde 11-13 arasında değişen indirim gerçekleşti” dedi.


EN UCUZ ELEKTRİĞİ NİĞDE KULLANACAK


Altunbaş: “Özel tedarikçi ile imzalanan serbest piyasadan elektrik alım...