23 / 04 / 2024

Nihat Bircan

Nihat Bircan

Bircan Gıda İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Bircan 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Ahmet Haşim Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: İnşaat sektörü başarılı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "ENR Top 250 listesinde 43 Türk firmasının yer alması yurt dışı müteahhitlik sektörümüzün başarıdan başarıya koştuğunu göstermesi açısından önemlidir" ifadesini kullandı.

Bircan Gıda İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bircan Gıda İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Bircan 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Ahmet Haşim Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekçi: Türkiye'nin her yerinde tünel yapılıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller Türkiyemiz için sıradan tüneller haline dönüşüyor" dedi.

Nihat Zeybekci Denizli Honaz'daki tünel inşaatını inceledi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü, artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi.

Nihat Zeybekci Sarıyer'de 11 milyon TL'ye yalı aldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

Nihat Zeybekci'den Denizli'nin 10 ilçesine ucuz konut sözü!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'ye ucuz konut müjdesi verdi. Zeybekci "Konutlar 10 ilçede yapılacak, arsaların TOKİ'ye devir işlemleri devam ediyor. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız" dedi.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Nihat Zeybekci: Türkiye'de faiz indirimi ekonominin yararınadır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, faiz indirimi yönündeki görüşlerini koruduklarını belirterek, "Türkiye'de faiz indirimi ekonominin yararınadır. Hükümetin kurulmasıyla Merkez Bankası'nın elinin rahatlayacağını düşünüyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Faizler ve kurla ilgili olumlu yansımalar göreceğiz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, erken seçimin alternatifler arasında görülmemesi gerektiğini belirterek, "Millet bunu demedi, millet AK Parti'ye 'Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yüzde 41 oy veriyoruz ama uzlaş' dedi" ifadelerini kullandı.

Nihat Zeybekci: Denizli'de konut sorunu çözülecek!

AK Parti olarak Denizli'nin konut sorununu çözeceklerini dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Vatandaşımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız. Talebe göre, ihtiyaçlar karşılanıncaya kadar konut yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Nihat Yörük: Meriç - Enez arasına duble yol yapılsın!

Nihat Yörük;Uzunköprü köprüsünden Enez'e kadar uzanacak bir duble yol talepleri olduğunu, bunun için Karayolları Bölge Müdürlüğüne yazı gönderdiğini söyledi. "Bir sınır ilçe olan Meriç halkının bir duble yola ihtiyacı var." dedi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutmasını bekliyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Merkez Bankası'nın bu ayki toplantısında faizleri sabit bırakmasını beklediğini söyledi.

Nihat Bircan Haberi

Nihat Bircan

Bircan Gıda İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Bircan 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.


Bircan Gıda İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış  yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. -Un, şeker ve sütten mamul her türlü gıdaların yaş meyve ve sebzelerin, tahıl ürünlerinin hububat ve bakliyat, kakaoların, un haline getirilmiş,  konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her türlü...