26 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci konut satışı

Nihat Zeybekci konut satışı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

İzmirliler'in konut ihtiyacı karşılanacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Zeybekci, İzmirliler'e yerinde dönüşüm sözü verdi.

İzmirli dar gelirliye ucuz konut müjdesi!

İzmir'deki çarpık yapılaşma ve yeni konut ihtiyacının çözümüne yönelik de önemli açıklamalar yapan Nihat Zeybekci, kentin kuzey, doğu ve güneyinde 3 yeni yerleşim merkezi oluşturacaklarını bildirdi.

Nihat Zeybekci: 1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak!

Şehir merkezinde en ufak bir yeni yapılaşmaya izin verilemeyeceğini ifade eden AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak" dedi..

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

İzmirli dar gelirlilere ucuz konut müjdesi!

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, çarpık yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, ''Dar gelirli vatandaşlarımızı gözeteceğiz, yeni projelerimizle konut edinmesini sağlayacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci konut satışı Haberi

Nihat Zeybekci konut satışı

Bu yıl 5 milyar dolarlık gelir yaratması beklenen yabancıya konut satışının 2016'da 10 milyar dolara ulaşması öngörülürken; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi. Konutder'in toplantısında konuşan Bakan Zeybekçi, Maliye Bakanlığı ile konu üzerinde çeliştikleri noktalar olduğunu, ancak orta bir noktada buluşmayı bekledikleri ifade etti.Toplantıda verilen bilgiye göre, Türkiye'de bu yıl yabancılara yaklaşık 5 milyar dolar tutarında 20,000 adet civarı konut satışı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Türkiye'ye döviz girdisi sağlayan bir sektörün ihracat teşviklerinden de en azından belli bir oranda yararlanması gerektiğini belirten Zeybekçi "Bu bir ihracat. Yurtdışına ürün satarak Türkiye'ye döviz girdisi sağladığınız birşey. Dolayısıyla bunun desteklerinden yararlanması lazım" diye konuştu.Zeybekci, konut sektöründeki farklı KDV uygulamasının yanı sıra, dolaylı vergiler...