20 / 04 / 2024

Nimetullah Kaya kentsel dönüşüm açıklamaları

Nimetullah Kaya kentsel dönüşüm açıklamaları

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde deprem riskine dikkat!

Dünya Gazetesi yazarı Prof. Dr. Kaya Özgen bugün kaleme aldığı yazısında kentsel dönüşümde önceliği olan konutların deprem riskine göre sıralanması gerektiğini kaydetti. İşte Özgen'in kentsel dönüşüm projelerine dair dikkat çektiği noktalar.

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Türkiye'de binaların ömrü uzatılmalı!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Depremin ilacı kentsel dönüşüm!

Dünya Konut Günü kapsamında açıklamalar yapan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, güvenilir yapılar için kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğini belirtti.

Türkiye'de 20 milyon yapının 7.5 milyonu riskli!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Dünya Konut Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Kaya, güvenilir yapılar için kentsel dönüşümün hızlandırılması gerektiğine dikkat çekti. 

Nimetullah Kaya kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Nimetullah Kaya kentsel dönüşüm açıklamaları

Satışı devam eden Elite Concept projesiyle ilgili bilgi veren Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi. İşte Nimetullah Kaya'nın o açıklamaları...

1 .Firmanızın hikayesini kısaca anlatır mısınız?
Şua İnşaat olarak inşaat sektöründe 1992 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz. Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle çıktığımız bu yolda, hayatın ve yatırımın merkezinde yükselen projelerimizle elit bir yaşam konseptinin yanı sıra yüksek kazanç vadediyoruz. Gelecek nesillere sürdürülebilir yapılar bırakma misyonuyla kent mimarisine estetik ve yaşama değer katan projeler üreten markamız; köklü geçmişi, güçlü finansal yapısı, yüksek kalite anlayışı, yenilikçi mimari tarzı ve doğaya dost...