19 / 04 / 2024

nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak

nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak

Nisan ayında gayrimenkul kira sözleşmesi yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağını TÜİK açıklıyor. Kira artış oranları Nisan 2019, 3 Nisan Çarşamba günü belli olacak.

Nisan ayı kira artış oranı belli oldu mu? Kira artış oranı ne zaman açıklanır?

"Nisan ayı kira artış oranı belli oldu mu?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kira artış oranı ve market alışverişlerinde fiyatlara etki eden enflasyon kararının mart ayında hangi yönde olacağı merak ediliyor. Peki, nisan ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

Mayıs ayı kira artış oranı ne kadar? Mayıs 2022 kira artış hesaplama örneği!

Kira sözleşmesi bu ay içerisinde yenilenecek olan kiracıların heyecanla beklediği Mayıs 2022 kira artış oranı belli oldu. Nisan ayında enflasyonun yüzde 69,97 oranında gelmesiyle birlikte kiralara yapılacak zam oranı yüzde 34.46 olarak kaydedildi. İşte tüm detaylar..

TEFE TÜFE Nisan 2022 kira artış oranı detayları! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

TEFE TÜFE Nisan 2022 kira artış oranı detayları bugün itibariyle resmen açıklandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 kira artış oranı detayları...

2022 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Kira kontratı bu ay içerisinde yenilenecek olan ev sahipleri ve kiracılar kira artış oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 2022 Nisan ayı kira artış oranları...

Nisan ayı kira artış oranı 2022 belli oldu mu?

Kira sözleşmesi bu ay içinde yenilenecek olanlar kira artış oranlarını bekliyor. Peki, Nisan ayı kira artış oranı 2022 belli oldu mu?

Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanır? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı?

Nisan ayında açıklanması beklenen mart ayı enflasyon oranlarından önce enflasyon beklentisi açıklandı. TÜİK’in her ayın başında açıkladığı enflasyon rakamları, kira artış oranları ve memur maaş zammını da belirliyor. İşte enflasyon rakamlarına dair bilgiler…

2021 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında bulunan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı, böylece 2021 Nisan ayı kira artış oranları da belli oldu.

Edip Gayrimenkul Nisan ayında kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, kiracılarının nakit akışlarını yönetebilmeleri, planlama yapabilmeleri ve istihdama destek verebilmeleri için 2020-Nisan ayında kira alınmamasına karar verdi.

2020 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Böylece 2020 Nisan ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 2020 Nisan ayı kira artış oranları...

2020 Nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri kira artış oranlarını merak ediyor. Peki 2020 Nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2019 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. Böylece 2019 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu. İşte kira artış oranları Nisan 2019...

Nisan 2019 kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Nisan ayında gayrimenkul kira sözleşmesi yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı TÜİK tarafından açıklanıyor. Kira artış oranları Nisan 2019, 3 Nisan Çarşamba günü açıklanacak.

2019 Nisan ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Nisan ayında gayrimenkul kira sözleşmesi yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağını TÜİK açıklıyor. Kira artış oranları Nisan 2019, 3 Nisan Çarşamba günü belli olacak.

nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak Haberi

nisan ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak

Kira sözleşmesi Nisan ayında yenilenen kiracılara ne kadar zam yapılacağı 3 Nisan Çarşamba günü belli olacak. Kira artış hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları 3 Nisan'daTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak.

Nisan ayında kira artış hesaplamaları Tüketici Fiyat Endeksi oranlarına göre yapılacak. TÜFE'ye göre kira artışı uygulaması, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığınca hazırlanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) kapsamında duyuruldu.


Mart'ta enflasyon oranları ne kadar oldu?

TÜFE'de (2003=100) 2019 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,16, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 1,23, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19,67 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 17,93 artış gerçekleşti.

Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2019 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,09, bir önceki yılın Aralık ayına göre...